Procurela prva fotografija Samsung Galaxy S9 telefona i otkrila jednu bitnu stvar (FOTO)

Očekuje se da će Samsung svoje nove modele predstaviti krajem februara, a da će se u prodaji naći već u martu

  • 13

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo osvanule su fotografije koje navodno predstavljaju izgled Samsung Galaxy S9 telefona.

Nećemo još dugo čekati na Samsung Galaxy S9: Otkriveno kada će ugledati svetlost dana!

Ako je verovati onome što se nalazi na objavljenoj fotografiji, Galaxy S9 neće imati kameru sa dva sočiva na poleđini, ali je Samsung takvu kameru ipak iskoristio na većem modelu, odnosno Galaxy S9 Plus, piše "Phone Arena".

Na predstojećem modelu Samsung je takođe pomerio mesto skenera za otisak prsta, pa se on sada nalazi ispod kamere, a ne pored nje.

Foto: Weibo.com

Samsung Galaxy S9 pokretaće Qualcommov Snapdragon 845 koji će biti snažniji, energetski efikasniji, imaće poboljšanu sigurnost te još bolju mogućnost procesuiranja fotografija i video-zapisa.

Trenutno još nema informacija o količini RAM-a koju će ovi uređaji imati – prošlogodišnji modeli imali su 4 GB RAM-a, dok je Note 8 imao 6 G RAM-a, tako da bi i S9 mogao da ima 6 GB RAM-a.

Što se kamera tiče, rezolucija dve zadnje kamere trebalo bi da bude 16 MP, što bi bilo povećanje u odnosu na 12 MP kamere sa S8 i S8+.

Očekuje se da će Samsung svoje nove modele predstaviti krajem februara, a da će se u prodaji naći već u martu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šefķet Ramadani

    20. decembar 2017 | 15:50

    Ovi počeli kao Zastava nekad. Jedne godine deblja lajsna, jedne tanja, jedne je nema uopste a modeli GT, GTL, itd... u suštini je to S 4 telefon jer od njega dalje sem kozmetičkih promena i golim okom neučljivih performansi nisu odmakli. Koga briga da li je procesor nanosekundu brži ako je baterija ista a uz to se još i ne menja i telefon osetljiv kao kristalna čaša za šampanjac. Ergonomija čista nula. Klizav kao sveža riba. Zanima me dokle će ići taj besmisleni trend?

  • poyy

    20. decembar 2017 | 18:51

    Pre nekoliko godina sam kupio s4, gold edition, dao silne pare za njega. Koristio ga 15dana i onda sam slucajno ispustio hemijsku olovku na telefon i razbio se displej. Toliko o Samsungu,nikad vise.

  • Sun

    21. decembar 2017 | 11:22

    Dobra maska...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA