Greškom otkriven kapacitet baterije Galaxyja S9 - i neće vam se svideti

Glasine ukazuju na to da će kapacitet baterije biti daleko ispod očekivanja korisnika

  • 12

Sudeći po najnovijim glasinama, Samsung Galaxy S9 će po svoj prilici doneti mnogo manje noviteta nego što smo očekivali, pogotovo ako se poredi sa svojim prethodnikom, modelom S8.

Otkriveno šta će sve imati nova Samsungova zver: Procurile detaljne specifikacije Galaxy S9 telefona (FOTO)

Onlajn prodavnica UnionRepair objavila je spisak zamena za baterije koje će biti u modelima Galaxy S9 i S9+, i jasno se može videti da njihov kapacitet iznosi 3.000mAh i 3.500mAh, što je identično kapacitetu Samsungovih prošlogodišnjih perjanica.

Ako se ispostavi da je ovo istina, to će zaista biti šteta jer je život baterije jedan od elemenata telefona koji je odavno zaslužio ozbiljnije unapređenje.

Neko je greškom objavio do sada najbolju sliku koja pokazuje Galaxy S9 i S9+ (FOTO)

Ali ovo i nije preveliko iznenađenje jer su ranije glasine tvrdile da Samsung neće menjati kapacitet baterija, kao i da je kompanija posebno oprezna kada je ova komponenta u pitanju - posebno ako u obzir uzmemo sve probleme koje izazvala sa modelom Galaxy Note 7.

Ipak, identični kapacitet ne znači da nećemo moći da koristimo nove telefone duže jer će čipset i sam softver verovatno biti štedljiviji sa potrošnjom energije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratomir

    2. februar 2018 | 17:54

    Jao ne! Moj zivot vise nema smisao! Da je bar bilo 4000mA...zasto...

  • Jole

    3. februar 2018 | 10:29

    Ako je isti kapacitet ne znaci da je i baterija ista. Tehnologija napreduje svakog dana tako da za godinu dana mozete imate bateriju istog kapaciteta ali puno noviju i optimizovanije procesore koji ce istu da stede.

  • Pink panter

    4. februar 2018 | 08:15

    Ovo je postalo vise nego bahato😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA