≫ 

Glasine tvrde da Samsung neće predstaviti Galaxy S10 i da će ta serija dobiti potpuno novo ime

Da li Samsung sprema veliku reorganizaciju svoje premijum smartfon serije?

  • 11

Samsung se sprema da uskoro predstavi Galaxy S9, a najnovije glasine tvrde da bi to mogao da bude poslednji smartfon sa S oznakom.

Insajder otkriva koliko će Galaxy S9 i S9+ najverovatnije koštati

Kompanija se navodno sprema da prestane da na ovaj način naziva svoje premijum telefone, što znači da možda nikada nećemo videti Galaxy S10.

Izvor upoznat sa planovima kompanije iz Koreje je za sajt Tekz24 izjavio da će se Galaxy S10 zapravo zvati X.

Sudeći po njemu, Samsung želi da adaptira Galaxy S liniju sadašnjosti i izbegne proizvode koji bi se zvali S11 ili Galaxy S15.

Foto: Pixabay.com

Ako kompanija to zaista uradi, postoji da je dobar razlog za to, naravno, Apple. Proizvođač iPhonea se takođe nalazi u fazi menjanja svoje strukture davanja imena ovom telefonu.

Po prvi put u svojoj istoriji, Apple je predstavio 3 modela iPhonea, i nijedan model nije nosio oznaku iPhone 7s - kompanija je skočila sa iPhonea 7 odmah na iPhone 8 i iPhone X - koji se izgovara kao broj 10, a ne iks.

Ipak, ono što je čudno sa ovom glasinom jeste činjenica da se ne obazire na drugačiji Samsungov telefon koji bi trebalo da bude predstavljen ove godine - Galaxy X. U pitanju bi trebalo da bude prvi model sa savitljivim displejom i to bi bila treća premijum serija koja bi se pridružila Galaxy S i Note serijama.

Foto: Tanjug/AP

I na kraju, ako se Samsung odrekne Galaxy S imena, šta će se desiti sa Note serijom? Uprkos svemu, Samsung je prošle godine i ovde takođe preskočio broj i skočio sa modela Note 5 direktno na model Note 7 kako bi S i Note serije bile predstavljene pod istim brojevim ai kako bi se izbegla zabuna na tržištu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palica

    6. februar 2018 | 15:17

    Pa kad pre ~_~ jos malo svakih 15 dana novi S11Q ? :-D

  • Čabrija

    6. februar 2018 | 22:19

    Originalno nema šta. Inventivno ime. A baterija i dalje traje godinu dana i onda ćao galaxy...

  • OrthodoxDado CZ-Lj

    7. februar 2018 | 01:35

    Hahaha kad je htc imao one x... Samsung je jedna kanta od tel... Na 2 meseca servis ekran puca ko case na igranci, a sluzi vise kao grejalica dzpeova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA