≫ 

Evo kada će tačno biti predstavljeni najjači telefoni u 2018.

Pred nama je prilično burna i zanimljiva godina

  • 7

Ušli smo ceo jedan mesec u 2018. godinu, ali sve je i dalje prilično tiho na frontu smartfona.

Ipak, sve bi uskoro moglo da se promeni.

Januar je uvek miran mesec jer kompanije i dalje ubiraju uspeh zbog brojnih praznika, ali se zato stvari polako zahuktavaju u februaru.

Ove godine stvari neće biti ništa drugačije. U ovom trenutku, gotovo svaki proizvođač je osmislio datum za predstavljanje svog premijum modela.

U skladu sa prethodnim godinama i vremenu njihovog predstavljanja, sakupili smo najzanimljivije telefone koji nas očekuju do kraja godine:

Galaxy S9

Foto: Dbrand

Stiže: 25. februar

Upravo je otkriveno sve što morate da znate o Samsungu Galaxy S9 i S9+ (FOTO)

Ovo je najlakše bilo pogoditi jer je kompanija već objavila kada će telefon biti predstavljen.

Sudeći po dosadašnjim informacijama, Galaxy S9 se neće mnogo razlikovati od svog prethodnika, ali bi kamera trebalo da doživi značajnije promene.

OnePlus 6

Printskrin: oneplus.net

Stiže: Jun 2018.

OnePlus je poprilična enigma. Kompanija pravi sjajne uređaje, ali ima jako lošu podršku korisnicima.

Ipak, od novog modela se očekuje baš puno, a pretpostavlja se da će doživeti popriličnje dizajnerske promene, kao i unapređenja na polju displeja, biometričkih senzora i kamere.

Možda najjače oružje ovog uređaja jeste njegova cena koj au proseku gotovo uvek duplo niža od ostalih konkurentskih premijum telefona.

LG V40

Foto: Promo

Stiže: Avgust 2018.

Jedan od najpotcenjenijih telefona u 2017. godini svakako je bio LG V30, a mnogi se nadaju da će ova godina biti nešto blaža prema njegovom nasledniku.

LG je otkazao predstavljanje modela G7, tako da su sve oči uprte kao ovom telefonu koji bi zaista trebao da bude perjanica kompanije.

Huawei P11

Printskrin: Youtube/Btekt

Stiže: Mart 2018.

Kompanija je odlučila da preksoči Svetski mobilni kongres u Barseloni koji se održava u februaru i pomeri predstavljanje svog premijum telefona za mart u Parizu.

Sa ovom serijom Huawei je ozbiljno počeo da shvata kamere na smartfonima i predstavio partnerstvo sa poznatom kompanijom za optiku Leica, a glasine govore da bi P11 mogao da ima 3 kamere na zadnjoj strani.

Galaxy Note 9

Foto: Tanjug/AP

Stiže: Avgust 2018.

Galaxy note bio je gotovo savršen telefon u 2017. godini, a čini se da su mnogi spremni za njegovog nalsednika.

Iako se očekuje i da će Galaxy S9 biti odličan teleofn, Note je oduvek bio perjanica kompanije koja je dolazila sa svim najboljim i najnovijim opcijama i funkcijama.

Nadamo se da će tako biti i ovaj put.

iPhone X2

Foto: Tanjug/AP

Stiže: Septembar 20178.

Novi iPhone će se od ostalih razlikovati po jednoj bitnoj stvari: Procureli prvi detalji o modelu koji će se pojaviti ove godine

Naslednik modela X za sada je poprilična misterija. Glasine su tvrdile da Apple planira da prekine njegovu proizvodnju u korist novog modela sa većim ekranom.

Zapravo, još nije poznato ni da li će uređaj imati ovo ime jer zvuči prilično čudno, a opet, male su šanse da će ga Apple nazvati iPhone 9 ili iPhone 11.

Pixel 3

Foto: Promo

Stiže: Oktobar 2018

Nadamo se da će za Google ovo biti treća sreća. Prve dve generacije Pixel uređaja nudile su odličan Android uređaj, ali on ipak nije mogao da se takmiči sa Appleom i Samsungom kada su popularnost i prodaja u pitanju.

Naslednik Nexus serije doneo je još jednu promenu, znatno višu cenu, a to izgleda nije baš dobro leglo sa korisnicima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA