≫ 

Pogledajte koliko će Galaxy S9 koji će se prodavati u Srbiji biti brz

Da li u Srbiju stiže "bolja" ili gora "verzija" ovog telefona?

  • 7

Modeli Galaxy S9 i S9+ će uskoro biti predstavljeni, a možda jedna od najvećih nepoznanica jeste brzina kojom će ovi telefoni raditi.

Iako je poznato koji procesor će se nalaziti "ispod haube", prava brzina telefona u radu jedino može da se proveri njegovim korišćenjem - ili barem pretpostavi uz pomoć benčmark testa.

A upravo su obajvljeni benčmark rezultati koji porede brzinu Samsungovog Exynos 9810 procesora koji će se nalaziti u Galaxy S9 modelima i Qualcommovog Snapdragon 845 čipa.

Printskrin: Twitter/evleaks

Rezultati testa pokazali su da je Exynos ostvario 3648 poena u radu jednog jezgra i 8894 poena u radi sa više jezgara - što je znatno bolji rezultat od Snapdragona koji je ostvario 2378 i 8132 poena.

U pitanju je prilično velika razlika u korist Exynos čipa, ako je ovaj test zaista tačan.

Ovo su posebno dobre vesti za kupce u Srbiji jer Samsung po pravilu u uređaje koji će se prodavati na našem tržištu stavlja Exynos procesore, dok kupci u SAD dobijaju verziju sa Snapdragon procesorom.

Generalni zaključak, kada se prethodni modeli uzmu u obzir, jeste da Exynos procesori rade brže i manje troše bateriju nego oni koje pravi Qualcomm.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zo

    14. februar 2018 | 23:03

    U Americi Srbin kupuje nov mobilni i to najnoviji Samsung i pita da li ima nesto kao poklon ono futrola i sl. sitnica. Prodavacica odgovara ne mamo takav poklon ali ako kupite ovaj telefon sada je akcija dobicete drugi gratis. Sta reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA