Zbog ovoga je Nokia 3310 najbolji telefon ikada: Izdržala je napon od milion volti, pametni telefon NIJE (VIDEO)

Ovoliki napon je ostavio značajne posledice na pametni telefon

  • 2

Većina ljudi zna da je Nokia 3310 poznata kao "najotporniji telefon". Kako bi se te tvrdnje proverile, ekipa s jednog Jutjub kanala je uradila test koji je pokazao kako se ovaj telefon nosi s visokim naponom.

Stavio je Nokiu 3310 ispod hidraulične giljotine! Pogledajte kako je telefon prošao nakon udara sile od 150 tona (VIDEO)

Eksperiment su sproveli pokušavajući da ustanove da li će udar od milion volti bolje preživeti stari telefon ili će se bolje pokazati pametni telefon sa deset jezgara u procesoru, prenosi klix.ba.

Možda je bespotrebno govoriti, ali ovoliki napon je ostavio značajne posledice na pametni telefon, tako što su mu smanjene funkcije senzora, a tačskrin uopšte nije funkcionisao. S druge strane, Nokia 3310 nije imala nikakvo oštećenje.

U videu pogledajte na koji način je urađeno testiranje i kako je Nokia 3310 "pobedila":

VIDEO: Saznajte sve o bezbednosti vaših ličnih podataka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. jun 2018 | 01:09

    Ajde to al kvalitetna maska rokaj udaraj nista joj ne fali

  • blue

    4. jun 2018 | 06:53

    Cuvam ga kao raritet, ali ipak najbolji je prva verzija jednog drugog telefona,zato što ne može da se nikako prisluskuje. Bio sam u Dubaiju pre pet godina, i ne radi mi telefon. Odnesem kod majstora, on nesto cacne, on proradi. Sutra opet ista situacija. Ponovo ga popravi. Kada sam došao i treći put misleći da nije dobro popravio, majstor mi kaze. Ovaj telefon ne može da se prisluskuje, kupite novi tj. Neki drugi dok ste ovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA