≫ 

Izgubljeni ili ukradeni mobilni telefon možete pronaći uz pomoć ovih aplikacija

Bez obzira koliko god da ste oprezni uvek može da se desi nešto sa vašim uređajima

  • 0

Bilo da ste izgubili telefon nakon provoda sa prijateljima ili ste naleteli na nekog džeparoša uvek je dobro znati par trikova kako da doprete do vašeg uređaja i spasete podatke sa njega.

Lista 10 najprodavanijih telefona na svetu će vas prilično iznenaditi

Na svu sreću, vlasnici Android uređaja imaju nekoliko aplikacija i servisa koji su specijalno dizajnirani da prate vaše smart uređaje koji su izgubljeni ili ukradeni. Kako biste izabrali najbolje među njima, predstavljamo vam neke koje su se pokazale kao najbolji izbor za pronalazak izgubljenog telefona.

Find my device

Gubitak telefona može da bude veoma stresan. Foto: Pixabay.com

Omogućava vam da pronađete telefon putem GPS-a, da ga na daljinu izbrišete, uključite zvuk, zaključate ga, a radi i kod tableta i pametnih satova. Ukoliko dodate Google Account na vaš Android uređaj, onda je Find my device već automatski uljučen. Kako biste pronašli vaš uređaj ukucajte android.com/find u bilo kom pretraživaču na vašem računaru ili nekom drugom telefonu. Ukoliko je vaš uređaj priključen na internet i ima uključenu lokaciju lako ćete ga locirati.

Jedna od fantastičnih stvari je ta što možete da zaključate uređaj i napišete poruku za onoga ko pronađe vaš uređaj i ostavite broj na koji da vam se jave.

Find my phone

Obavezno instalirajte neku aplikaciju koja će vam pomoći da u slučaju krađe telefona lakše pronađete uređaj. Foto: Pixabay.com

Omogućava vam da uz pomoć GPS-a nađete vaš telefon, održavate kontakt sa otvorenim tabovima na telefonu, Dobićete navigaciju kojom možete da stignete do uređaja i možete da izbrišete sve poruke sa izgubljenog telefona. Ovim programom možete da pratite i telefon vašeg člana porodice čiji nalog ćete povezati sa vašim. S obzirom da je ova aplikacija potpuno besplatna, dostupna je svima i jedna je od najboljih za pronalaženej izgubljenih ili ukradenih telefona.

Lost Android

Ova aplikacija vam omogućava da čitate, primate i šaljete poruke sa svog broja putem računara, da izbrišete memoriju i SD karticu u telefonu, pokrenete alarm, uključite i isključite wi-fi na uređaju i da ga locirate na osnovu GPS ili konekcije na internetu. Ova aplikacija je drugačija zato što dozvoljava da šaljete i primate poruke sa uređaja. Imate mogućnost da izaberete opciju da poruke stižu direktno na vaš mail i da sa mail-a šaljete poruke. Pri tom, potpuno je besplatna.

(Telegraf.rs/digitaltrends.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA