Ovo je najgori iPhone koji je Apple ikada napravio

I najgori Appleov telefon je...

  • 6

Nedavno istraživanje iPhone telefona proizvedenih u poslednjih 5 godina utvrdilo je koji je od Appleovih mobilnih uređaja najnepouzdaniji, da ne kažemo - najgori.

Ova "čast" pripala je modelu iPhone 6 koji je proglašen za ubedljivo najgori telefon koji je Apple napravio.

Novi iPhone će dostupan u potpuno novim i neočekivanim bojama

Obe verzije, iphone 6 i 6S našli su se na vrhu liste najmanje pouzdanih Appleovih telefona sudeći po izveštaju koji je objavila kompanija Biancco pod nazivom “State of Mobile Device Repair & Security“.

Po podacima do kojih je došla ova kompanija za bezbednost i brisanje podataka, kod iPhonea 6 je zabeležen visok procenata kvarenja i prestanka sa radom - 22 odsto.

Foto: Tanjug/AP/iPhone 6, 6S i SE

To znači da je gotovo svaki peti vlasnik ovog telefona morao da ga u nekom trenutku nosi na popravku ili zameni neki deo.

Najčešći problemi odnosili su se na WiFi, Bluetooth i slušalice.

Kada su u pitanju Android korisnici, najgore su prošli vlasnici Samsung uređaja koji su nepouzdani u 27.4 odsto slučajeva.

Najčešćo problemi sa kojima su se suočavali vlasnici Android uređaja uključivali su usporenje rada uređaja, probleme sa kamerom, mikrofonom i baterijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egzekijel Blooff

    16. jul 2018 | 13:55

    Svaki iphone je najgori telefon ikad...

  • vanja

    19. jul 2018 | 01:13

    IPhone je zaista najbolji telefon. Dok ga nisam uzela nisam tako mislila. Govorila sam da se ljudi tripuju i da ga kupuju samo iz pomodarstva. Sve sam pogrešila, sestra me ubedila i sad sam sigurna da je to najbolji telefon. Još imam SE koji je odličan a manjih dimenzija, taman tel za jednu ruku.

  • Trta

    16. jul 2018 | 17:03

    A moze li se znati o kojem Samnsungovom modelu se tacno radi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA