≫ 

Nakon što je na svom iPhone-u promenila bateriju, telefon je eksplodirao i umalo je koštao života (VIDEO)

Mobilni telefoni mogu veoma lako da budu uzrok nekog incidenta ukoliko nisu ispravni

  • 19

U videu koji kruži Internetom vidi se telefon iPhone 6 koji se zapalio na kontrolnoj tabli automobila dok je auto bio u pokretu i čuje se vrisak žene koja se tada nalazila za volanom.

iPhone će uskoro morati da promeni punjače i koristi iste kao Android?

Ona je bila prinuđena da napusti vozilo jer se njen telefon iznenada zapalio i nastavio da gori na komandrnoj tabli nakon što je ona izašla iz auta.

- Moj telefon je u plamenu! Moj telefon gori, uspela je da kaže motociklisti koji se zaustavio da joj pomogne.

Pazite kako rukujete telefonom kada su visoke temperature napolju. Foto: Pixabay.com

Prema rečima njenog muža, ona je u februaru odnela telefon na popravku kako bi joj zamenili bateriju. Iako su joj u servisu popravili telefon, odbili su da joj nadoknade štetu koju je telefon u plamenu izazvao na komandnoj tabli automobila.

- Ona je vozila i bila sama u kolima kada j etelefon eksplodirao. Niko nije dirao telefon pre toga. Kada smo kupili bateriju u februaru rekli su nam da je u pitanju originalna baterija. Odbili su da snose svaku odgovornost i neće da nam nadoknade štetu. Nisu hteli da nam daju novi telefon već neki polovni, objasnio je on.

Par još uvek pregovara sa vlasnicima radnje oko kompenzacije. Mnogi krive ženu što je telefon ostavila na komandnoj tabli koja je izložena suncu tokom vrelih dana. Radnja u kojoj su kupili bateriju u šangajskoj četvrti ima licencu Apple-a da vrši popravku iPhonea, nema objašnjenje zašto je došlo do eksplozije.

(Telegraf.rs/ladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mita

    11. avgust 2018 | 16:36

    Samo vi kupujte to američko smeće...

  • Hahahhahah

    11. avgust 2018 | 19:03

    Original baterija made in China.😂😂😂😂😂

  • Ja...RS

    11. avgust 2018 | 16:08

    Ja Boze sacuvaj smotane li su,zaustavi auto u brzoj traci i pobjeze,em sto je mogla izazvati nesrecu em je mogla ostati bez auta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA