≫ 

TESLA Smartphone 3.4: Telefon sa kojim ćete uvek biti na dobitku jer nudi čisto Android iskustvo

TESLA Smartphone 3.4 je kruna svih napora i izazova sa kojima se kompanija Comtrade susretala u misiji koja je vodila ka kreiranju telefona sa kojim ćete uvek biti na dobitku

  • 1

U korak prateći svetske trendove i struje u industriji mobilnih telefona, domaća kompanija Comtrade je predstavila svoj prvi pametni telefon kojeg pokreće Android Oreo Go Edition operativni sistem – TESLA Smartphone 3.4.

TESLA Smartphone 3.4 je kruna svih napora i izazova sa kojima se kompanija Comtrade susretala u misiji koja je vodila ka kreiranju telefona sa kojim ćete uvek biti na dobitku.

Android Oreo Go Edition

Android Oreo Go Edition je prilagođena i pažljivo optimizovana verzija Android 8.1 Oreo operativnog sistema koja ne zahteva skupocenu elektroniku da bi korisniku pružila najbolje iskustvo u korišćenju Android uređaja.

Pored optimizacija koje doprinose smanjenom angažovanju ključnih elektronskih komponenti, kao što su procesor i radna memorija telefona, Android Oreo Go Edition donosi i tehnologije koje efikasnije upravljaju potrošnjom energije i redukuju prenos podataka kroz mobilnu mrežu.

Foto: Promo

Ono po čemu ćete TESLA Smartphone 3.4 prepoznati već nakon prvog uključivanja je potpuno čist Android operativni sistem, bez suvišnih unapred instaliranih aplikacija. Na ovaj način je pojednostavljeno korišćenje samog uređaja i smanjeno zauzeće raspoloživih resursa, a korisniku ostavljena beskrajna mogućnost prilagođavanja telefona ličnim navikama i potrebama.

Go aplikacije

U želji da dodatno unapredi korisničko iskustvo, kompanija Google je Android Go koncept prenela i na prateće aplikacije, čineći ih tako manje zahtevnim i lakšim za izvršavanje. Tako, na primer, uz Android Oreo Go Edition dolazi i YouTube Go aplikacija koja značajno smanjuje prenos podataka kroz mobilnu mrežu te korisniku omogućava da neposredno pre reprodukcije video-sadržaja izabere kvalitet u kojem će se sadržaj reprodukovati. Drugim rečima, megabajti iz vašeg tarifnog paketa će se primetno sporije trošiti. Manje megabajta, manje čekanja i više zabave.

Foto: Promo

Dvostruka kamera

TESLA Smartphone 3.4 opremljen je dvostrukom zadnjom kamerom, u konfiguraciji 5 + 0.3 Mpix. Sekundarna kamera na poleđini uređaja olakšava kreiranje fotografija sa takozvanim bokeh efektom, to jest fotografija sa zamućenom pozadinom. O selfi fotografijama će se starati prednja kamera rezolucije 5 Mpix.

Ekran savršenih proporcija

TESLA Smartphone 3.4 je mali telefon sa velikim ekranom. Kako drugačije opisati telefon koji je opremljen prostranim i preglednim HD+ IPS ekranom od 5.5 inča, koji savršeno staje u vaš dlan? Trik je u 18:9 odnosu stranica ekrana koji je oivičen vrlo uskim okvirom, te zaobljenim ivicama koje se savršeno stapaju sa oblikom ljudske šake.

Foto: Promo

Podrška za dve SIM kartice

Ukoliko posedujete dve SIM kartice, sigurno će vam se svideti činjenica da uz TESLA Smartphone 3.4 nećete morati da koristite dodatni telefon kako biste istovremeno bili dostupni na oba telefonska broja. Podrška za dve SIM kartice i brze 4G LTE mobilne mreže će vam značajno olakšati svakodnevicu.

Dodatni benefit koji ćete imati od ležišta za sekundarnu SIM karticu je i njegova hibridna funkcija koja vam omogućava da internu memoriju telefona proširite memorijskom karticom.

Foto: Promo

DuraSpeed - poboljšajte performanse jednim pritiskom na dugme

Mnoge aplikacije ostaju aktivne čak i kada ih više ne koristimo, to jest nastavljaju da rade u pozadini, što dovodi do bespotrebnog zauzimanja resursa telefona i degradiranja njegovih radnih performansi. Ukoliko ste navikli da aktivne aplikacije zatvarate ručno – jednu po jednu – kako biste oslobodili resurse svog telefona, vreme je da zaboravite na ovu naviku. Naime, pri vrhu desne bočne stranice TESLA Smartphone 3.4 telefona nalazi se DuraSpeed dugme, čijim se pritiskom radna memorija i procesor trenutno oslobađaju od svih aktivnih aplikacija. Zahvaljujući DuraSpeed tasteru, TESLA Smartphone 3.4 će uvek biti u savršenoj radnoj formi i spreman da pruži svoj maksimum.

Pomoću istog tastera možete aktivirati i režim za uštedu energije, koji je kod TESLA Smartphone 3.4 telefona zaista sjajno implementiran. Režim za uštedu energije je toliko duboko integrisan u sam operativni sistem da je čak u stanju da potpuno onemogući internet saobraćaj, a prikaz na ekranu učini crno-belim, čime se, u slučaju potrebe, postiže neverovatna ušteda energije i trajanje baterije značajno prolongira.

Foto: Promo

Utisci u radu

Brend TESLA je smart Smartphone 3.4 namenio manje zahtevnim korisnicima, što se može zaključiti i na osnovu njegove specifikacije. No, ne dajte da vas brojke zavaraju. Iako na papiru deluje skromno, TESLA Smartphone 3.4 će bez muke odgovoriti na potrebe korisnika kojima je namenjen, a sve to zahvaljujući besprekorno optimizovanom softveru i dobro izbalansiranom hardveru. Ukoliko niste previše zahtevan korisnik i ne igrate igre koje zahtevaju telefone koji se po performansama mogu meriti sa računarima, ako ste u potrazi za cenovno pristupačnim uređajem koji je u radu stabilan i na kojem sve funkcioniše baš kako treba, onda je TESLA Smartphone 3.4 pravi izbor za vas.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA