Budite primećeni zahvaljujući Twilight boji

Sigurnost ili estetika?

  • 0
Foto: Promo/Huawei

Maske za pametne telefone prisutne su na tržištu gotovo jednako dugo koliko i mobilni telefon. Možemo ih naći u našim omiljenim bojama, mogu biti personalizovane, raznih oblika i vrsta materijala, mogu otkrivati detalje naše ličnosti ili ukazivati i na naš omiljeni hobi.

U simboličnom smislu, mobilni telefoni su postali naša treća ruka. Većina nas ne može da zamisli da prođe ni par sati a da ne proveri e-poštu ili pregleda news feed na društvenim mrežama.

I ne samo to, pametni telefoni su postali potvrda modnog stila na isti način kao naša odeća ili frizura. Oni izražavaju našu individualnost i pokazuju drugima šta želimo da kažemo o sebi.

Foto: Promo/Huawei

Neometano iskustvo

Iako maske za pametne telefone mogu pružiti efikasnu zaštitu od padova i pukotina, nema sumnje da su nekim ljudima dizajn i estetika na prvom mestu. Nema glomazne gume ili plastike koja utiče na funkcionalnost telefona, njegovu masivnost i težinu, već samo osećaj glatkoće koji pruža metalna ili staklena završnica, jedna od glavnih odlika najnovijih Huawei pametnih telefona P20 serije. Ovim vlasnicima ne smeta pojava posledica upotrebe telefona nakon dužeg vremena korišćenja koji se obično manifestuju na ivicama telefona, kao ni pojava nekoliko manjih ogrebotina. Oni uglavnom biraju dizajn i boju koja im se dopada i više se brinu o lakoći korišćenja telefona.

Nebo na dohvat ruke

Na tržištu se pre izvesog vremena pojavila P20 serija telefona koju odlikuje jedinstven dizaj, estetika, a povrh svega boja koju je kompanija Huawei prva lansirala u svetu – Twilight. P20 Twilight kompanije Huawei ima visoko sjajnu završnu obradu sa unikatnim gradijentom boje. Dizajn je dramatičan, izražajan i drugačiji od svega što su korisnici ikada videli. Inspirisan je energijom svetlosti koja prirodno ispunjava naš univerzum. Paleta boja zasnovana je na nijansama poznatog fenomena Aurore Borealis, odnosno polarne svetlosti.

Foto: Promo/Huawei

Autentičnost

Twilight boju karakteriše prelivanje iz ljubičaste u plavu, morsko zelenu boju i jaku kobalt zelenu, dovodeći svaku pojedinačno u centar pažnje zahvaljujući refleksiji svetlosti. P20 Twilight  je autentičan i korisnicima ne treba maska da bi izrazili svoju individualnost. Telefon ističe najnoviji trend boja koji korisnicima koji prate modu i modne trendove omogućava da u svakom trenutku budu u centru pažnje.

Ukoliko spadate u grupu onih koji vole dizajn i cene estetiku, ali žele i da sačuvaju svoj pametni telefon od znakova korišćenja i habanja, uvek možete staviti transparentnu masku koja pruža zaštitu, a dozvoljava vam da ostanete primećeni zahvaljujući Huawei P20 u Twilight boji.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA