≫ 

Testirali smo najnoviji model Tesla smartfona. Evo šta nam sve donosi Tesla 9.2 (VIDEO)

Dvostruka kamera sa potpuno novim interfejsom, „Notch“ (izrez) u ekranu po želji korisnika i ekran koji štiti zdravlje očiju su samo neki od noviteta. Pogledajte naše utiske u novom Hi-Tech videu

  • 0

Kompanija Comtrade predstavila je najnoviji model pametnog telefona, Tesla Smartphone 9.2.

Smartphone 9.1 Lite bio je prvi Tesla telefon u koji je implementiran ekran sa odnosom stranica 18:9. S obzirom na to da ekrani sa ovom proporcijom nude znatno bolju preglednost u odnosu na tradicionalne (16:9), kao i bolju ergonomiju kompletnog uređaja, Tesla Smartphone 9.2 je otišao i korak dalje. Sa odnosom stranica 19:9, omogućena je i implementacija takozvanog notch-a, virtuelnog izreza u vrhu ekrana.

Imajući u vidu da neki korisnici nisu ljubitelji notch-a inženjeri iz Tesla tima pobrinuli su se za opciju isključivanja. Jednostavno, sadržaj ekrana spustiće se ispod ivice izreza koji će na taj način postati nevidljiv.

Ovaj smartfon je takodje opremljen Smart Eye Protection tehnologijom koja redukuje emisiju štetnih plavih nijansi.

Na elegantnoj poleđini Tesla Smartphone-a 9.2 nalazi se dvostruka kamera. Prisustvo blica sa obe strane telefona nije česta pojava, ali Tesla Smartphone 9.2, na zadovoljstvo korisnika, krši ovo nepisano pravilo. Dakle, vrhunske selfi fotografije su zagarantovane.

Tesla Smartphone 9.2 poseduje snažnu bateriju koja mu obezbeđuje zavidnu autonomiju. Međutim, vaš Tesla smartfon 9.2 mozete pretvoriti u eksternu bateriju. Dovoljno je da u opcijama aktivirate funkciju Reverse Charge i zatim neki drugi uređaj (telefon, foto-aparat, bluetooth slušalicu) kablom povežete sa svojim Tesla Smartphone-om 9.2 koji će istog časa početi da puni njihove baterije.

Ostali noviteti koje nam je predstavio novi Tesla Smartphone 9.2 su Bluetooth nove generacije (Bluetooth 5.0), softver bez modifikacija koje usporavaju rad, Wi-Fi na koji možete da se oslonite

(Tesla Smartphone 9.2 donosi rešenje ovog problema sa elektronikom koja radi na dve frekvencije – 2,4 i 5 GHz. Zahvaljujući naprednijoj tehnologiji, na frekvenciji od 5 GHz nema „gužve u saobraćaju“ pa je veza znatno stabilnija, a prenos podataka brži.)

Brend Tesla se pobrinuo da privatnost i zaštita podataka njegovih korisnika bude na prvom mestu. Zbog toga je Tesla Smartphone 9.2 opremljen čitačem otiska prsta koji će munjevito i bez greške prepoznati vlasnika telefona, a neovlašćeno tumaranje po fajlovima, fotografijama i porukama ostaviti u prošlosti.

Nove modele možete da isprobate u maloprodajnim objektima Tesla poslovnih partnera, a detaljniju specifikaciju možete da pogledate  na web sajtu: www.tesla.info.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA