Ludnica za novim iPhone-om je počela: Već 10 dana čeka u redu kako bi ga prvi kupio, a svoje mesto ne bi dao ni za 50.000 dolara (VIDEO)

Dvadesetogodišnji student iz Australije je već iskusan u čekanju novog iPhone-a, jer je to isto radio i prethodnih godina

  • 4

Novi modeli iPhone-a još nisu predstavljeni, a ludnica je već počela. Naime, Mazen Kuruč iz Australije već deset dana kampuje ispred Apple prodavnice u Sidneju kako bi bio prva osoba na svetu koja će kupiti iPhone 8.

Novi iPhone 8 stiže uskoro: Uopšte se neće tako zvati?

Dvadesetogodišnji student je već iskusan u čekanju novog iPhone-a, jer je to isto radio i prethodnih godina. Mazen inače studira softversko inženjerstvo na Univerzitetu Novi Južni Vels, piše "Daily Mail".

- Prošle godine sam bio treći, a godinu pre toga bio sam 100. ili tako nešto, tako da sam svaki put sve bolji i bolji - izjavio je Mazen.

Ovaj Australijanac je inače i jutjuber, pa je svojim pratiocima obećao da će na dan lansiranja novog iPhone-a uraditi "unboxing" ispred radnje.

Inače, on je toliko veliki fan iPhone-a, da svoje mesto u redu ne bi dao ni za ogromne sume novce koje su mu nudili.

- Neko me je pitao da li bih mu ustupio svoje mesto za 50.000 dolara. Nisam siguran da bih to uradio. Biti čovek koji se prvi dokopao novog iPhone-a donelo bi mi 50.000 pretplatnika na mom YouTube kanalu, što je 50.000 dolara zarade na duže staze - istakao je ovaj mladić.

Foto: Forbes/Nodus/Kelly

Kako ne bi izgubio svoje mesto u redu, Mazenu pomažu i dvoje prijatelja koji zajedno sa njim čekaju.

S obzirom na to da je Mazen student, njegovi prijatelji verno čuvaju mesto dok je on na predavanjima, a domaće zadatke završava dok čeka u redu ispred Apple prodavnice.

Foto: Tanjug/AP

Ovaj Apple fanatik će sigurno provesti još dve, tri nedelje čekajući u redu, jer čuvena kompanija tek večeras predstavlja nove uređaje koji će se u prodaji naći za otprilike dve nedelje.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA