Pored neograničenih slatkiša, umetničkih dela u kancelarijama, zaposleni u Majkrosoftu sada su dobili i OVO (VIDEO)

Kompanija je na svom blogu u petak objavila da je sagradila tri kućice u Vašingtonu

  • 1

Velike svetske kompanije, poput Google ili Apple, poznate su po tome što čine da se zaposleni na poslu osećaju kao kod kuće. Slična stvar je i sa Majkrosoftom, koji je radnicima obezbedio kućice na drvetu

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI: Uđite u najsavršeniju kućicu na drvetu (VIDEO, FOTO)

Gejtsova firma otišla je i korak dalje od standardne ponude besplatnih slatkiša, kancelarija ukrašenih umetničkim delima, PC-igrica, sportskih terena...

Branko (34) je svojim umećem oduvao Amerikance, a pod njihovim bombama je odrastao: Danas je cenjen u celom svetu (FOTO)

Neodoljivo simpatične kućice naime služe u poslovne svrhe, a njihova unutrašnjost opčiniće i one sa istančanim ukusom.

Kompanija je na svom blogu u petak objavila da je sagradila tri kućice na drvetu u okviru svog predstavništva u Redmondu u državi Vašington.

Pritnskrin: Youtube/Working at Microsoft

Kućice je osmislio Pit Nelson, voditelj emisije "Treehouse Masters"  koja se emituje na kanalu Animal Planet i sagrađene su ovog leta, a dok radovi nisu bili završeni, zaposleni su sve vreme nagađali o čemu se radi.

Svrha kućica je da zaposlene približe prirodi i pruže im lagodnije i opuštenije poslovno okruženje. Kućice su opremljene bežičnim internetom i električnim utičnicama, a jedna od njih takođe ima i kafeteriju. Sve imaju klupice, stolice na ljuljanje i kamine.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA