Najpopularnije fotografije u 2017. godini na Instagramu: Imaju više od 10 miliona lajkova, a sve imaju nešto zajedničko (FOTO)

Ove godine, Bijonse, Selena Gomez i Kristijano Ronaldo objavili su fotografije koje su dobile najviše lajkova

  • 0

Društvena mreža Instagram objavila je koje fotografije su u 2017. godini dobile najviše lajkova. Uprkos tome što one pripadaju različitim poznatim ličnostima, većina fotografija ima jednu stvar zajedničku - bebe.

Kako da slikate i kad nemate dovoljno memorije na telefonu? Za ovaj trik svi moraju da znaju!

Ove godine, Bijonse, Selena Gomez i Kristijano Ronaldo objavili su fotografije koje su dobile najviše lajkova.

Fotografija na kojoj je Bijonse objavila svoju trudnoću pozirajući sa stomakom dobila je 11.180.238 lajka i ušla u istoriju kao najlajkovanija slika na Instagramu ikada, piše "Independent".

Drugu fotografiju objavio je Kristijano Ronaldo na kojoj je pozirao sa tek rođenom ćerkicom i devojkom. Slika je dobila 11.028.821 lajkova.

 
A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Treća na listi je Selena Gomez i njena fotografija je jedina na kojoj nema beba. Naime, Selena je dobila bubreg od svoje najbolje drugarice, a fotografija je nastala u bolničkom krevetu nakon transplantacije. Ova slika dobila je 10.312.736 lajkova.

Selena Gomez je ujedno i najpraćenija osoba na Instagramu i ima više od 130 miliona pratilaca.

 
I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faithA post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Četvrto mesto zauzela je opet pevačica Bijonse. Ovoga puta, na slici pozira sa blizancima koje je rodila i koji su tada imali samo mesec dana. Slika je dobila više od 10,2 miliona lajkova.

 
Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

I na poslednjem mestu našao se ponovo Kristijano Ronaldo, samo ovoga puta se na slici nalazi sa svojim blizancima Mateom i Evom.

Fudbalska zvezda je za ovu fotografiju dobila više od 8,2 milion alajkova.

 
So happy to be able to hold the two new loves of my life 🙏❤A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA