Velika promena na Instagramu: Storiji više neće nestajati posle 24 sata

Nova opcija dostupna je od danas za sve Android i iOS korisnike

  • 1

Društvena mreža Instagram je još jednom iskopirala Snapchat. Ovoga puta u pitanju je mogućnost čuvanja "storija" i kreiranja posebnog dela gde ćete moći da pogledate sve priče koje ste do sada objavili i sačuvali, čak i kada oni nestanu nakon 24 sata.

Najpopularnije fotografije u 2017. godini na Instagramu: Imaju više od 10 miliona lajkova, a sve imaju nešto zajedničko!

Nova opcija dostupna je od danas za sve Android i iOS korisnike, piše "TechCrunch".

Stories Highlight će u suštini biti različite kolekcije storija koje možete da nazovete kako želite i biće prikazane kao horizontalni bar na vrhu vašeg profila.

Jedna od prednosti nove opcije je ta što će štedeti memoriju telefona, jer korisnici više neće morati da čuvaju storije na internoj memoriji, već će to Instagram uraditi za njih.

Takođe, korisnici će od prethodnih storija moći da naprave stori koji će ih opisivati i koji će uvek stajati na profilu sve dok ga ne zamene ili obrišu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hehh

    8. decembar 2017 | 14:46

    A što, da niste mislili da je fejsbuk korporacija obriše sa servera nakon 24h? Litl morgen, to će oni čuvati hiljadama godina nakon što preminete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA