Momak iz Južne Afrike u dresu Partizana napravio robota od đubreta (VIDEO)

- Moje ime je Mpo. Robot je napravljen od raznih delova predmeta koje sam našao u đubretu. Motor je od bušilice, a akumulator je od lifta. Trebalo mi je tačno dve nedelje da ga napravim - ispričao je Mpo

  • 1

Dvadesetogodišnji Mpo iz grada Soveta u Južnoafričkoj Republici od delova raznih predmeta koji su završili u đubretu je napravio funkcionalnog robotaMeđutim, ono što je još zanimljivije je to što Mpo nosi stari dres Partizana.

Za 100 godina ćemo se venčavati i imati decu sa robotima: Uznemirujuća predviđanja stručnjaka otkrila kako bi svet mogao da izgleda!

Na snimku koji je postao popularan na internetu Mpo objašnjava kako je napravio robota koji može da podiže stvari, a izgleda kao mini-dizalica za uništavanje automobila.

- Moje ime je Mpo. Robot je napravljen od raznih delova predmeta koje sam našao u đubretu. Motor je od bušilice, a akumulator je od lifta. Trebalo mi je tačno dve nedelje da ga napravim - ispričao je Mpo.

Mpo dok priča demonstrira šta sve njegova mašina može i otkriva detalje o sebi:

- Ja jedini radim u porodici, još od svoje četvrte godine. Svi su nezaposleni. Mesečno zaradim oko 14 dolara od turista kojima pokazujem svoje pronalaske - kaže Mpo, koji dane provodi na ulici čekajući da neko primeti njegov talenat.

Većina onih koji su gledali snimak pozitivno komentarišu. Oni navode da bi Mpo, da živi u Americi, sigurno radio u Google-u  ili nekoj drugoj velikoj kompaniji.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile zemljoradnja se oglasio

    21. decembar 2017 | 15:38

    Miša Tumbas mu dao dres na koncertu Metalike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA