≫ 

GoPro odao priznanje i dodelio dve prestižne nagrade kompaniji Comtrade

Lepe vesti iz Maroka, ComTrade je osvojio dve od četiri kategorije koje svojim distributerima dodeljuje čuvena kompanija za proizvodnju vrhunskih akcionih kamera GoPro

  • 0

Konkurenciju našoj najvećoj IT kompaniji predstavljali su distributeri iz Evrope, sa Bliskog istoka i Afrike. Odluku o pobednicima je doneo top menadžment GoPro-a, na čelu sa osnivačem i vlasnikom kompanije Nickom Woodmanom.

Testirali smo najjaču i najnoviju GoPro kameru - ovo su naši utisci (VIDEO)

U izboru pobednika, presudni su bili ostvareni rezultati, način predstavljanja brenda, angažovanje distributera oko svih aktivnosti vezanih za GoPro distribuciju, kao i video materijali koji su poslati i prezentovani na godišnjem skupu, pred svim učesnicima.

Foto: Promo

Za posao koji je urađen na nivou grupacije, konsolidaciju novih teritorija i odličan rad u skladu sa zahtevima brenda, kompanija Comtrade nagrađena je u kategoriji Rising Star.

Takođe, u konkurenciji svih brend menadžera, koji rade kod distributera koji pokrivaju EMEA teritorije, Ivan Poučki iz Comtradea nagrađen je u kategoriji HERO of the year kao regionalni menadžer za kompaniju GoPro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA