Nećete verovati šta je sada uradio jedan od mobilnih operatera

Ukoliko trend bude isti kao kada su uvedene NEOgraničene tarife, možemo očekivati da će u narednom periodu i drugi mobilni operateri pokušati da iskopiraju ovu ponudu

  • 2

Nakon što su na našem tržištu prošle godine prvi put uvedeni neograničeni minuti i poruke prema svim mrežama u domaćem saobraćaju u okviru postpejd tarifa, usledio je još jedan šok – jedan mobilni operater pred leto obradovao je svoje korisnike besplatnim gigabajtom interneta u romingu mesečno za čak 30 najposećenijih zemalja sveta!

Ako ste pomislili da je u pitanju Vip mobile – niste pogrešili. Nakon što su prošle godine napravili revoluciju sa svojim NEOgraničenim tarifama, posle svega godinu dana ponovo su svojim postupkom iznenadili sve korisnike, i osim 1GB u romingu, omogućili im da se nakon što potroše ovaj dodatak, cena 1 MB se obračunava po ceni od 1 RSD.

Ukoliko trend bude isti kao kada su uvedene NEOgraničene tarife, možemo očekivati da će u narednom periodu i drugi mobilni operateri pokušati da iskopiraju ovu ponudu.

Do tada, iz Vipa, koji definitivno pretenduje da ponese titulu inovatora u ovom segmentu, poručuju da trenutno beleže najbolje rezultate od dolaska na tržište Srbije pre 11 godina, upravo zahvaljujući inovacijama u kojima je suština vrlo jednostavna – na prvom mestu je uvek korisnik.

Foto: Wikipedia

A kada govorimo o korisnicima, ovaj revolucionarni potez sa NEO tarifama nagrađen je sa više od 300.000 korisnika za godinu dana od kako su tarife predstavljene. Iz kompanije još poručuju da od juna 2017. godine, broj korisnika raste iz dana u dan, a prvi znak da je ova poslovna odluka bila prava govori činjenica da je od uvođenja NEO tarifa za nekoliko meseci više od 50 odsto korisnika koji su menjali operatera uz zadržavanje broja, izabralo baš Vip.

Operater je početkom ove godine nastavio sa neograničenom ponudom i u okviru svoje NEObiz tarife za mala i srednja preduzeća, koje na raspolaganju imaju i određen broj gigabajta za sedam država u kojima posluje A1 grupa.

Povodom svih rezultata oglasio se i generalni direktor ove kompanije, koji je povodom godišnjice NEO tarifa dao izjavu za medije i potvrdio ove pozitivne rezultate:

- Ovo je Vipova godina inovacija. Nastavljamo da pomeramo granice u interesu svih korisnika i gradimo dodatne benefite sa NEO tarifama koje su na tržištu dostupne već godinu dana. Nudimo komunikaciju bez granica uz dokazano najbrži 4G internet, zato je naša odgovornost da u budućnosti budemo još inovativniji - zaključio je Dejan Turk.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    22. jun 2018 | 18:20

    Ako mislite na korisnike, vratite prethodnu prepaid akciju. 1000 puta je bila bolja nego zabalesku!

  • Patriota

    24. jun 2018 | 19:10

    Da,vratite je. Bolja je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA