Evo zašto je Instagram za desktop savršen za sve perverznjake

Nije svaka funkcija Instagrama dostupna na desktopu, ali one koje jesu su odlične

  • 1

Možda niste znali da možete da pretražujete Instagram na desktop monitoru, ali to je činjenica vredna vaše pažnje. Nije svaka funkcija Instagrama dostupna na desktopu, ali one koje jesu su odlične. Postoji jedna negativna stvar, ne možete stvarno objavljivati fotografije, niti možete pročitati ili poslati DM, ali zato možete mnogo drugih stvari da radite.

Vaš stari Walkman, kompjuter ili iPod može da vam donese pravo bogatstvo - pogledajte koliko danas vrede stari uređaji

Činjenica je da niste na Instagramu samo zbog objavljivanja svojih fotografija. Vi ste na Instagramu da biste gledali i tuđe postove, pretraživali tuđe priče i uživali u pričama drugih, a verzija na desktopu je izuzetno superiorna za korišćenje svake od ovih opcija. Pogotovo kada se radi o "vrebanju".

Prvo, "vrebanje" ili "stokovanje" je mnogo lakše na desktopu. To su stvari koje baš svi radimo, međutim, na mobilnim uređajima, to nije lako. Kada se krećete unazad kroz nečije fotografije, uvek rizikujete da slučajno dvostruko kliknete na fotografiju i da je tako lajkujete. Ovo je jedna od najblamantnijih stvari na Internetu.

Foto: Pixabay.com / Vi ste na Instagramu da biste gledali i tuđe postove, pretraživali tuđe priče i uživali

Na desktopu ovo nije moguće, jer je mnogo teže slučajno lajkovati fotografiju pomoću stiskanja miša. Da biste u potpunosti iskorenili rizik, jednostavno pomerite kursor na stranu i pomerajte se pomoću strelica dole i gore na tastaturi.

"Instagram Story" je takođe bolji na desktop monitoru, možete videti kada je priča svake osobe objavljena sa početne stranice, umesto nakon što ste već kliknuli na nju. Dakle, ako iz nekog razloga ne želite da gledate "Instagram Story" četiri sekunde nakon što je objavljen, onda se poslužite desktop računarom za korišćenje Instagrama.

Na kraju, ovo je najveći razlog zašto treba da počnete da koristite desktop verziju Inastagrama. Računari su veći od telefona, a fotografije (obično) izgledaju bolje na njima. U najmanju ruku, veći ekran omogućava više vremena da zaista posmatrate svaku fotografiju. Kao što je "The Verge" naglasio u martu, to znači da ćete dobiti bolju ideju o tome čije vam se fotografije stvarno sviđaju. Osim toga, Instagram na desktopu omogućava da zaobiđete sve komentrare koje ne želite da čitate, ali i da se lakše vraćate unazad da pročitate one koji vas zanimaju.

Kada odlučite da nekoga "otpratite", to je mnogo lakše uraditi sa desktop Instagrama. Telefon će vam stalno pružati opciju "da li ste sigurni", a desktop verzija vas to nikada neće pitati. Desktop radi već na prvi klik.

Dakle, ako želite da uređujete, objavljujete fotografije ili komunicirate sa prijateljima putem DM-a, držite se mobilnog telefona. Ali, ako želite da učinite najbolje stvari na Instagramu (da vrebate ljude i da gledate fotografije) onda je bolje da to radite na desktopu. Naravno, ne morate se odlučiti samo za jednu od ovih opcija, možete korsititi obe.

Foto: pixabay.com / Na desktop Instagramu su bolje fotografije

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    9. avgust 2018 | 22:52

    Ne bi se složio sa ovim, citiram "Nije svaka funkcija Instagrama dostupna na desktopu, ali one koje jesu su odlične". Drugari perverznjaci i napaljenici, gde bre nisu dostupne, ko koristi Windows 10, taj može sve što može i svaki telefon :) PS: Koliko sam samo privatnih slika skupio, a da niko ni ne zna da sam ih slikao preko "Instagram Direct Message"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA