≫ 

Šutnuo je najseksi voditeljku na svetu - kako bi imao više vremena za igrice (VIDEO)

Profesionalni gejmer raskinuo je sa devojkom u svetu poznata kao "Najseksi voditeljka vremenske prognoze" kako bi mogao... više vremena da provede igrajući "Call of Duty"?! Šta reći...

  • 41

YouTube zvezda Daglas "FaZe Censor" Martin ozvaničio je raskid sa svojom prezgodnom, sada već bivšom, devojkom u svom najnovijem videu u kojem je takođe i otkrio da je glavni razlog njihovog raskida bio njegova namera da se u potpunosti posveti igranju popularne video igre!

U desetominutnom snimku koji je pregledan više od 770.000 puta, detaljno je objasnio zašto je stavljena tačka na trogodišnju vezu sa seksi foto modelom i TV zvezdom.

"Znam da sve ovo zvuči veoma čudno... ali jednostavno, moram učiniti ono šta osećam da je ispravno za sebe" - Naglasio je poznati jutjuber.

Par je svoju naizgled idiličnu vezu započeo pre tri godine i sudeći po brojnim zajedničkim slikama na instagramu činilo se kao da ih ništa ne može razdvojiti. Ali sve se to promenilo u momentu kada je Janet odlučila da napusti zajednički stan u Njujorku i prateći kuda ju je vodila karijera modela i TV voditeljke, vrati u rodni Meksiko.

 
I LOVE YOUA post shared by Doug Censor Martin (@faze_censor) on

"Podržavao sam njenu odluku"- Martin je izjavio. "Želela je da postane glumica i supermodel, da ostvari svoje snove, život je isuviše kratak".

Ubrzo je otkrio da održavati vezu na daljinu i nije toliko lako, pogotovo zato što je toliko vremena provodio igrajući video igricu.

"Pre mi je bilo daleko lakše da izađem i vidim se sa njom"- rekao je jutjuber. "Ali sada imam daleko veće obaveze. Potpisao sam ugovor. Nije kao da ovime ne želim da se bavim, već to je karijera koju iskreno želim".

 
Another adventure in the books 📚A post shared by Doug Censor Martin (@faze_censor) on

"Želim da osvojim šampionski prsten, da pobedim u Svetskom prvenstvu, u ovom momentu sve što želim u svom životu je da se takmičim u igranju Call of Duty zato što iskreno u tome uživam. Učiniću sve što je potrebno kako bi postao najbolji".

Takođe je izjavio da kada je došao momenat odluke na koji "otrov" će fokusirati svoje vreme i pažnju, igrica je odnela ubedljivu pobedu!

Sada slobodna Janet Garsija, koja na instagramu ima 6.5 miliona sledbenika, zahvalila je svim svojim vernim fanovima na podršci koju su pružili u periodu nakon bolnog raskida, i usput poslala par "uboda" putem društvene mreže svom bivšem dečku, jutujb zvezdi "FaZe Censor" Martinu.

 
❤️ #natural #nofilter #justme #malinalcoA post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

Nakon što je putem društvenih mreža svima stavila do znanja da je slomljenog srca, na tviteru je ostavila jednostavnu, ali veoma jasnu poruku: "Poštuj sebe dovoljno da kažeš - ja zaslužujem bolje".

Finalnu tačku na njihovu vezu stavila je porukom koja se očito odnosi na njenog bivšeg momka: "Nikad ne slušajte savete ljudi koji nisu učinili ništa pametno sa svojim životom".

Pratio je kuda ga srce vodi ali na tom putu izgubio je devojku za koju bi mnogi rekli da je savršena, ali ipak, na kraju svega, postavlja se pitanje koji izbor je ikada onaj "pravi".

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CsGo

    24. jul 2018 | 23:51

    Da se ne lazemo...taj klinac je 2017g...inkasirao od turnira i sponzora preko 30 miliona dolara od igranja Call of Duty-a... Moze da ima ribu koju hoce...tako da ne vidim u tome nista lose... A mi koji se sprdamo i ismevamo ga te pare necemo videti da zivimo narednih 1000g.

  • klokan

    24. jul 2018 | 17:53

    I dok su bili u vezi, on 'pucao' po PC-u, a ona se pucala po tudjim krevetima.

  • Stameni

    24. jul 2018 | 19:12

    Pricajte sta hocete, samo totalni kralj moze da sutne ovakvu RIBETINU zbog igrica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA