Tehnološka nagrada za SBB-ovu EON platformu

Razvojni centar United Grupe (SBB, Telemach, Total TV) sa svojim rešenjem za EON servis pobedio je u takmičenju u jakoj konkurenciji između tehnoloških kompanija

  • 3

Na najuticajnijoj svetskoj konferenciji elektronskih medija i tehnologije IBC2018, EON platforma osvojila je CSI nagradu u kategoriji Best mobile TV technology or service (najbolja TV platforma/servis za mobilne uređaje).

Razvojni centar United Grupe (SBB, Telemach, Total TV) sa svojim rešenjem za EON servis pobedio je u takmičenju u jakoj konkurenciji između tehnoloških kompanija. Time je dobio prestižno priznanje za svoju inovativnost i pokazao da su proizvodi koje razvija na nivou svetskog standarda.

CSI nagrade se dodeljuju već 16 godina i smatraju se jednim od najprestižnijih u industriji. Ove nagrade promovišu dostignuća u sektoru medijskog emitovanja, video produkcije, OTT i IoT servisa.

Cable and Satellite International magazin (CSI) osnovan je 1999. godine, sa fokusom na temama koje se bave distribucijom sadržaja putem kablovskih, satelitskih i zemaljskih televizija, IPTV, hybrid TV i OTT servisa.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    26. septembar 2018 | 20:03

    Svaka čast na ostvarenom uspehu, pune sreće u daljem radu Vam želim

  • Slavko

    26. septembar 2018 | 21:33

    Korisnik sam sbb .neznam da li na vremedatrazim drugog operatera tv .Koliko vidim pritisci drzave su veliki.Zadovoljan sam njihovom uslugom.Sta sad.Traziti drugog operatera ili ne.

  • Sinisa

    27. septembar 2018 | 11:10

    Svetski a nasi :) Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA