Trudna Kejt Midlton se pojavila u javnosti, a svi su se pitali GDE joj je stomak i da li je moguće da OVAKO izgleda? (FOTO)

Lepa Kejt čeka treće dete, što se po njenom izgledu nikako ne bi reklo

  • 7
Foto: Tanjug/AP

Britanska princeza Kejt Midlton pojavila se na prijemu povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja u društvu supruga Vilijema i njegovog brata Harija.

Vojvotkinja od Kembridža zablistala je u jednostavnoj, plavoj, čipkanoj haljini koju potpisuje britanski modni brend "Temperly", dok je na nogama nosila crne salonke i malu crnu torbicu.

LAGAO SI! Poznata glumica javno prozvala Bena Afleka zbog njegove izjave o najmoćnijem čoveku Holivuda koji je seksualno zlostavljao žene!

Iako ima čitavo bogatstvo, Kejt je obukla haljinu koja košta 1.000 evra, ali to nije najveći utisak njenog pojavljivanja.

Naime, iako je u drugom stanju, što je zvanično potvrđeno početkom septembra, stomak se čak ni ne nazire. Druga stvar koja je više nego očigledna, jeste to da je Kejt mršavija nego ikada, što je prilično zbunilo sve koji su je videli.

Pogledajte i sami:

Foto: Profimedia/Pacific coast news
Foto: Profimedia/Pacific coast news

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    12. oktobar 2017 | 16:12

    Zena je trudna svega mesec i po dana( ako je inform.tacna) logicno je da se stomak ne primecuje inace bi bila fenomen

  • xxx

    12. oktobar 2017 | 16:34

    Prelepa i gospodstvena, retkost dsnas. Pa ipak je ona iz kralj. porodice

  • mara

    12. oktobar 2017 | 15:33

    Ovaj prin to vremena sto provodi kuci samo djecu pravi. U istoriju ce uc ova zena svaka joj cast😇po brzini radjanja djece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA