≫ 

Osvojila je muška srca ulogom seksi dame u seriji "Senke nad Balkanom", a evo kraj kojeg holivudskog zavodnika se budi svakog jutra! (FOTO)

Glumica Marija Bergam je u privatnom životu daleko od intrigantne dame koju igra u seriji "Senke nad Balkanom"

  • 7

Mlada glumica Marija Bergam rođena je u Kotoru i ima 26 godina, a osvojila je srca srpske publike u popularnoj domaćoj seriji "Senke nad Balkanom", u kojoj igra glavnu žensku ulogu.

Morao sam da uđem u kredite... Bjela progovorio o finansijskim problemima koje je imao dok je snimao najbolje filmove!

Printskrin: RTS

Lepa Marija u seriji Dragana Bjelogrlića igra bogatu naslednicu, plemkinju Maju Davidović. Ljubavnica je Vojinu Đukiću (kojeg igra Miloš Timotijević), zavodi i osvaja, a o njihovim scenama seksa dugo se pričalo...

U životu van reflektora i kamera, Marija je pre svega majka dvogodišnjeg dečaka, a zatim supruga uspešnog srpskog glumca Radivoja Raše Bukvića (38), koji je u jednoj reklami stajao rame uz rame sa Endi Mekdauel.

Printskrin: Youtube/Televizija Hram

Venčali su se početkom jeseni 2015. godine na intimnoj ceremoniji u Somboru, a sina su dobili samo nekoliko meseci kasnije. Žive na relaciji Beograd-Pariz, a upravo u "Gradu svetlosti" njen suprug je igrao u više ostvarenja strane produkcije.

Printskrin: RTS

Raša Bukvić poznat je publici iz serija "Cvat lipa na Balkanu" i "Moj rođak sa sela", radio je sa mnogim holivudskim zvezdama među kojima i sa Brusom Vilisom u petom nastavku ostvarenja "Umri muški", a takođe je sarađivao sa Ketrin Danev i Likom Besonom.

Printskrin: Youtube/N1

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUNDJER BOB

    14. novembar 2017 | 13:03

    Koja bre i kakva muska srca je ona osvojila sta lupa autor ovog teksta vidi bre covece mit je zena nit muskarac...sta ima lepo na njoj ...autor je promovise kao da je ona neka riba krsina covece kakva seksi dama imamo i mi oci...provodadzijo

  • Mila

    14. novembar 2017 | 12:57

    Takve ruzne nadju dobre frajere. Verovatno se puno trude oko njih

  • Love

    14. novembar 2017 | 18:06

    Meni ova nista nije lepa, ali dobro, ukusi su razliciti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA