Tata nije imao ni 100 dinara u džepu: Luna Đogani otkrila kako su se smuvali njeni roditelji Gagi i Anabela (VIDEO)

- Nakon što joj je dečko na žalost preminuo, mama je videla tatu na TV-u. Prijavila se u njegovu plesnu školu i tako je sve počelo - rekla je Luna Đogani

  • 7

Mlada Luna Đogani je u rijalitiju "Zadruga" otkrila kako su se smuvali njeni roditelji Gagi Đogani i Anabela Atijas. 

Anabelina ćerka obukla PREUSKI kombinezon za ulazak u "Zadrugu", nije ni primetila da se usekao na nezgodnom mestu! (FOTO)

- Upoznali su se na brodu. Moja mama je tad bila sa pokojnim dečkom, a njen dečko Nikola je otišao do toaleta. Tata je prišao i rekao: "Ćao, ja sam Gazmen", a kad je video da je sa dečkom, ništa, ostalo je na tome - rekla je Luna i opisala šta se potom desilo.

- Kasnije, nakon što joj je dečko na žalost premuno, mama je videla tatu na TV-u. Prijavila se u njegovu plesnu školu i tako je sve počelo - ispričala je mlada blogerka i otkrila kako je izgledao prvi Gagijev i Anabelin izlazak.

Foto: Telegraf

- Otišli su u Knez, šetali su do Kalemegdana. Tata nije imao ni 100 dinara u džepu, kupio je kokice sebi i njoj, za 50 dinara. Pili su vodu sa česme, šetali su Kalemegdanom. Meni je to preslatko - zaključila je Luna Đogani.

Evo šta je sve Luna ispričala o svojim roditeljima:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. septembar 2017 | 20:57

    Jednom ćeš me pitati volim li više život ili tebe, ja ću odgovoriti život, ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si moj život ti.

  • vlada

    11. septembar 2017 | 20:55

    Mlada bogerka??? Sta je ovo ljudi moji? Jos postade i profesija

  • Zarkovac

    11. septembar 2017 | 23:46

    Nema ni sad 100din

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA