≫ 

POTRESNA životna priča Zorane iz Zadruge: Otac je godinama zlostavljao majku, a zbog nemaštine se kupala kod komšinice...

Lepa Zorana iza osmeha krije pretužnu životnu priču. Mi vam donosimo detalje tužnog odrastanja

  • 10

Foto: Telegraf

Zorana Stefanov jedna je od najpozitivnijih učesnica Zadruge, koja odiše vedrinom, sjajnim smislom za humor, a tužne teme za nju ne postoje.

Međutim, iza tog osmeha kriju se dani i godine ispunjeni tugom, suzama, teškim detinjstvom i borbom za lep život, kao i za to da se porodica održi na okupu. Zapravo, svi osim njenog oca.

Kako saznajemo, Zorana je odrasla pod stresom i u strahu od oca nasilnika, godinama gledajući kako zlostavlja i maltretira njenu majku. Iako je rodila petoro dece, hrabra žena odlučila je da se rastane od muža nasilnika, pa je Zorana oca poslednji put videla kada je imala svega 6 godina.

Evo koliko godina imaju SVE učesnice Zadruge, podatak o Anđeli Veštici će vas načisto ŠOKIRATI!

- Zorana je uvek bila hrabra, uvek se borila za sebe i za svoje bližnje. Tome je sigurno doprinelo i teško, preteško detinjstvo, koje su i ona, i majka, i braća i sestre imali zbog njenog oca. Zorana ima dva brata i dve sestre. Od malena su svi gledali kako maltretira i tuče njihovu majku, koja je žena zmaj! To su bili strašni dani... Možda je i to razlog iz kog Zorana ne trpi da je bilo ko prema njoj neprijatan, nepravičan, da je vređa i ponižava - počinje priču naš sagovornik.

Foto: Telegraf

Kako kaže, Zorana je sa braćom i sestrama dugo bila svedok očevog maltretiranja majke.

- Ona je sve to gledala. Iako je bila vrlo mala, takve stvari ostaju u sećanju. Njihova majka je zaista majka hrabrost. Borila se kao lavica da decu izvede na pravi put. Često nisu imali, ni novca ni uslova, Zorana se kupala kod komšinice... Ali, njih petoro su sve pravazišli. Oni žive u kući Zoraninih bake i deke, sa mamine strane. Od Zoraninog oca ništa nisu hteli. Iz njegove kuće davno su otišli, a on ne živi u Srbiji. Znam da, kada je dolazio, niko od njih nije hteo da ga vidi - ekskluzivno priča sagovornik Telegrafa.

- Zoranina majka se baš mučila, a najveću pomoć davali su joj njeni roditelji. Nekad je bilo posla, nekad nije, ali ona se nikada nije predala! Bila je istrajna u odluci da svoju decu izvede na pravi put, i uspela je - zaključuje naš sagovornik.

NASTAVAK priče: sutra, samo na portalu Telegraf.rs, pogledajte ekskluzivni intervju sa Zoraninom majkom i detalje koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Pogledajte i intervju sa Zoranom za Telegraf.rs, pred ulazak u Zadrugu, u kojem je i sama iznela nekoliko detalja o ocu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    12. oktobar 2017 | 18:30

    Svako se u zivotu bori na svoj nacin

  • Sneki

    12. oktobar 2017 | 18:49

    Simpaticna devojka

  • Maki

    12. oktobar 2017 | 15:59

    Kad sam pocela citati clanak mislila sam da je rec o devojci kojoj treba stipendija da bi nastavila fakultet na kom je bez premca ali da joj finansije ne dozvoljavaju i stanje u porodici. Medjutim ona se istice ucescem u rijalitiju ,mislim sta reci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA