≫ 

GDE TI JE BAKICA, KAKO JOJ RADI SRCE?! Veštica na brutalan način provocirala Minu, a onda je počelo POLIVANJE i ŠUTIRANJE! (VIDEO)

- Folirantu jedan! "Baba, baba, nije joj dobro, bakica, bolnica..." Onda dođe ovde, primi ku**inu, dva puta je nije spomenula! - vikala je Anđela

  • 19

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je umalo prebila Minu Vrbaški sinoć tokom Igre istine (što možete videti OVDE), Anđelu Vešticu obezbeđenje je pustilo nazad u kuću.

Kao što je bilo i za očekivati, svađa se odmah po Anđelinom povrtaku nastavila, pa je počela da provocira Minu.

- Bakica kući umire, ona se ka*a po jahtama! Jadna bakica tvoja, jadnica, jaaaadna... Spe*mušooooo! - vikala je Anđela.

- Samo ti izvoli... - tiho je rekla Mina.

- Folirantu jedan! Baba, baba, nije joj dobro, bakica, bolnica...onda dođe ovde, primi ku**inu, dva puta je nije spomenula! Gde ti je bakica? A gde je bakica? Je l' živa bakica? Kako radi srce, tik-tak...tik-tak, pa onda "tuuuuuuu....", ravna linija, a ti u rijaliitju, primaš ku**eve! Mozak ću ti prosuti ovde, jer si ološ! Ti si kerov ku*ac koji je razje*ala cela Inđija, i je**o te Šako Polumenta, i došla si ovde jer misliš da si bitna. Ne, došla si ovde jer te je je**o taj i taj! A znaš ko je aktelan?! Ja, kraljice, ja! I to već par godina! Ti si kerov ku**c i to ćeš i da ostaneš - provocirala je Anđela, aludirajući na umiranje.

- Jedemo giros i kažeš: "Dolazi dečko po mene!", a dečko vozi "porše" od 100.000 evra! Ja zovem: "Gde je? Gde je dečko?" Nema... Zato što se ka*aš za lovuuuu! - nastavljala je Anđela.

Nakon žestokih verbalnih uvreda, Anđela je polila Minu vodom...

...nakon čega ju je šutnula u nogu!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joj

    13. oktobar 2017 | 12:23

    Misli li Anđela da izađe iz rijalitija? Da je Mina moje dete, prisetila bi se Anđela kad je majku za sisu prvi put ujela. Jedna kost joj na telu nebi bila čitava.

  • Moni

    13. oktobar 2017 | 13:21

    Andjela napolje. Nema fizickog kontakta ni spominjanja porodice. Ne zelimo to da gledamo. Postujte pravila koja ste propisali.

  • Ajme meni

    13. oktobar 2017 | 18:02

    Ko ih ozeni, svaka im cast, bice sjajne domacice majke supruge snajkice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA