Zavirite u teretanu Orlova pred meč sa Austrijom: Gledali smo brutalan trening, a onda se čuo strašan urlik (VIDEO)

Naš nacionalni tim se ozbiljno priprema za duel protiv Austrije u Beču

  • 3

Srpski fudbaleri se žestoko i ozbiljno pripremaju za utakmicu u Beču 6. oktobra protiv Austrije, koja je naša prva meč lopta za odlazak na Mundijal u Rusiji.

>>> Ceo život navijam za Zvezdu, a moj otac za Partizan: Arnautović pred duel protiv Orlova opisao koliko voli Srbiju!

Pobeda nam i definitivno obezbeđuje put u Rusiju kolo pre kraja, pa bi naredni meč protiv Gruzije na Marakani 9. oktobra bio samo žurka i ''ispraćaj'' Orlova na Svetsko prvenstvo.

Kakva atmosfera vlada u taboru ekipe Slavoljuba Muslina i kako se žestoko reprezentativci pripremaju može se videti u snimku iz teretane, koji je FSS objavio na svom profilu na Instagramu.

Luka Milivojević, Stefan Mitrović, Aleksandar Kolarov, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić... punom parom su radili sklekove trbušnjake, propadanja, istezali se ili radili druge vežbe.

U jednom momentu je mogao da se čuje i snažan urlik, koji samo pokazuje da je amosfera sjajna i takmičarski na najvišem nivou.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    4. oktobar 2017 | 14:07

    nema sta ni americke foke ni njima nisu ravni..treining a papucama..

  • Bata

    4. oktobar 2017 | 23:29

    Igraci su dosli iz razlicitih klubova tako da je opravak u teretani sasvim ispravan svako je radio za sebe kako su navikli u svojim klubovima. Sretno protiv Austrije.

  • Nenad

    5. oktobar 2017 | 13:24

    Da...a još pored svakog igrača dok trenira mobilni telefon.Koncetracija na nivou,par sklekova pa daj da vidim šta ima na fejsu....daleko su još od prave discipline...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA