Zvezda odradila trening na Emirejtsu: Aplauzi sa tribina dočekali crveno-bele, hoće li ovih 11 napasti Arsenal? (FOTO) (VIDEO)

Prvotimci najtrofejnijeg srpskog kluba ''osetili'' travu stadiona Tobdžija

  • 30

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred meč 4. kola Lige Evrope protiv Arsenala!

Velelepni stadion Emirejts bio je ''njihov'' nekih sat vremena, a na samom početku dočekali su ih aplauzi prijatelja kluba koji su čarterom stigli u London i koji su prisustvovali treningu.

Među tim prijateljima su i poznati srpski glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojčić i Milan Kalinić.

Milojević sa Emirejtsa poručio: Daj Bože da svake nedelje igramo ovakve utakmice!

Posle uvodnog zagrevanja, Vladan Milojević je ''dao'' svojim igračima loptu i kroz razgovor je učestvovao u tim završnim pripremama za veliki meč u četvrtak (21.05).

Milojevića može da raduje to što nema problema sa povređenim igračima, ali i dalje nije siguran ko će se suprostaviti Arsenalu.

- Imam nekih malih nedoumica, imam i neke ideje, ali videćemo. Svašta može da se dogodi za 24 sata - rekao je Milojević na konferenciji.

Jedno je sigurno - Milan Rodić neće moći da pomogne saigračima zbog crvenog kartona.

Njegovo mesto bi trebalo da zauzme Marko Gobeljić koji je i protiv Kelna ''komandovao'' tom levom stranom.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Mesto među stativama će, nema sumnje, zauzeti Milan Borjan, dok će ispred njega biti Stojković, Savić, Le Talek i pomenuti Gobeljić.

I sredina terena je zacementirana za Donalda, Krstičića i Kangu koji vuče žuti karton i morao bi da se čuva kako ne bi bio suspendovan za BATE.

Srnić i Radonjić su viđeni po krilnim pozicijama, međutim ne bi bilo iznenađenje da se i Nemanja Milić nađe u startnih 11. Pogotovo što se u potpunosti oporavio od povrede i 100 odsto je spreman.

Moguće je da je upravo Milić ta dilema trenera Milojevića s obzirom na to da je Srnić u poslednje vreme u padu forme. Naravno, mesto u špicu je rezervisano za najboljeg strelca tima Ričmonda Boaćija.

Sastav Zvezde za četvrtak: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić - Donald, Krstičić, Kanga - Srnić (Milić), Radonjić - Boaći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA