≫ 

Žalimo za Vujadinovom prečkom: Milojević nahvalio igrače, ali ostao misteriozan zbog Kangine reakcije posle izmene!

- Arsenalu želim da ostvari sve što je zacrtao ove godine - poručio je trener Zvezde

  • 6

Fudbaleri Arsenala i Crvene zvezde odigrali su u Londonu 0:0 u utakmici 4. kola H grupe Lige Evrope.

Tim Vladana Milojevića osvojio je izuzetno važan bod, a malo je nedostajalo da dođe i do trijumfa pošto je Ričmond Boaći promašio dve sjajne šanse, a Vujadin Savić pogodio stativu.

- Slična utakmica kao u Beogradu. Dobro smo se spremili. Bilo mi je bitno i videli smo tih dvadesetak minuta u Beogradu da smo malo bili više impresionirani, što nije trebalo, dok nismo uhvatili ritam. Prelomljeno je kod žutog kartona gde smo probali da Arsenal svedemo na što manje udaraca na gol i imali smo samo tri u Beogradu. Videli ste jedan prelep gol - osvrnuo se trener Milojević na dešavanja iz prvog meča i dodao:

- Ovde smo došli da igramo odvažno i ispravimo greške. Odigrali smo dobro poluvreme, znali smo da će biti pritisak, da treba da izdržimo, mnogo prostora. U prvom poluvremenu smo mogli neke situacije da rešimo bolje što se tiče same igre. Imali smo par izuzetnih situacija, mnogo veće ekipe na Emirejtsu nema toliko prilika, koje jednostavno morate da istkoristite. Žalimo za Vujadinovom prečkom - priznao je trener crveno-belih.

Foto: Tanjug/AP

Svojim igračima je čestitao na dobroj utakmici, a o protivniku je rekao:

- Arsenalu želim da ostvari sve što je zacrtao ove godine.

O iskustvu igranja na Emiratima govorio je Milojević samo u najpozitivnijem kontekstu.

- Igrati u Londonu na ovako prelepom stadionu je uživanje. Sve pozitivno imam da kažem. Zvezda pripada ovoj grupi samog krema evropskih ekipa. Arsenal je po meni ekipa Lige šampiona i apsolutno je favorit da osvoji Ligu Evrope, u svakom slučaju. Veliko iskustvo za nas. Moji igrači rastu iz utakmice u utakmicu. Svi koji su igrali, ovo su im prve utakmice nisu igrali LE, to je jedno lepo iskustvo i značiće im u karijerama. Prelep je osećaj - rekao je Milojević.

Da li je očekivao da će Zvezda igrati impresivno protiv Arsenala, bilo je sledeće pitanje.

Foto: Tajnug/AP

- Uvek očekujem da moji igrači igraju dobro. Jednostavno, bilo je pitanje u Beogradu, kao i ovde, nemaju čega da se plaše, oni su dobri igrači, profesionalci, vredno treniraju. Drago mi je da su pogledali u oči jedan Arsenal, koji je fantastična ekipa. To je potvrda nama samima da možemo. Zbog toga mi je izuzetno drago.

Prilikom izmene, Gelor Kanga je delovao vrlo nezadovoljno.

- Nisam video reakciju, nećemo o tome - dodao je Milojević.

Zvezda po šansama da li je zaslužila da pobedi?

- Pravili smo šanse, mnogo konkretnih za razliku od Beograda. Pokazalo se da Arsenal ima izuzetno mladog golmana koji nije toliko mlad, '94 godište. Imamo Račića i malog Adžića '98 godište iz sasvim druge sredine, igrali su do prošle godine omladinsku ligu. U Beogradu su imali Čeha, jednog od najboljih golmana u Evropi. Imali smo šanse, a da li smo mogli, to je "šta bi bilo kad bi bilo, ne bi trebalo da ulazimo u takvu priču

Keln je pobedio BATE, ali to sada Milojeviću nije važna informacija.

- Iskren da budem, čuo sam rezultat, ali verujte mi, stvarno ne razmišljam o tome. Pokazali smo da se ne plašimo, došli smo da pobedimo. Ima još mnogo da se igra. Keln je Keln, bundesligaš, ne možete da ga zanemarite. Tu je i BATE Borisov. To su dobre, respektabilne ekipe. Ako ništa drugo, mislim da će da bude zanimljivo - zaključio je Vladan Milojević.

Arsenal vodi na tabeli sa 10 bodova, Zvezda ima pet, BATE četiri, a Keln tri boda.

U narednom kolu, 23. novembra, Crvena zvezda gostuje BATE Borisovu, dok Keln dočekuje Arsenal.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matija Tadić

    3. novembar 2017 | 07:28

    Budite srecni sto ste podplatili sudiju pa nije dosudio najmanje 1 penal...

  • Делија из будве

    3. novembar 2017 | 01:46

    На своју земљу на своју веру поносан сам ја. За један град на балкану и клуб у њему живим ја. За те црвено беле боје које волим ја срце своје и целог себе теби дајем ја.

  • RONALDINHO KRALJ

    3. novembar 2017 | 00:23

    HITNO PRODATI KANGU ZA NEKI MILION DOK JOŠ NEŠTO VREDI....MAJSTOR ĆE PROLUPATI ZASUGURNO...KINEZI,DOLAZITE PO NJEGA..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA