≫ 

Prvi okršaj Teodosića i Bogdana u NBA: Amerikanci videli sav sjaj srpske košarke na jednom mestu! (VIDEO) (FOTO)

Klipersi ubedljivi protiv Sakramenta, Bogdanovićev rekord u Kingsima i povreda, Teo delio "lude" asistencije

  • 1

Ako se i po ovom jutru dan poznaje, biće ovo sezona bogata sjajnim igrama Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića.

>>> Klipersi videli pravog Teodosića: Najbolja igra srpskog pleja u ubedljivom porazu od Portlanda! (VIDEO)

Srpski reprezentativci deluju sve bolje kako vreme odmiče i nema dileme da će igrati veoma važne uloge u svojim ekipama, a u noći između četvrtka i petka prvi put su odmerili snage jedan protiv drugog.

Teodosićevi Klipersi pobedili su u još jednom predsezonskom odmeravanju snaga Bogdanov Sakramento rezultatom 104:87 uz vrlo dobre igre srpskih igrača koji su na najbolji način reprezentovali i sebe i srpsku košarku u celini.

Teo je kao starter (odigrao 23 minuta) ponovo radio ono što najbolje zna - delio asistencije od kojih su neke opet bile za dušu navijača.

Utakmicu je završio sa osam poena (1/2 za dva, 2/3 za tri) i šest produktivnih dodavanja ka saigračima.

Foto: Tanjug/Ap

Bogdanović je na drugoj strani odigrao 19 minuta i za to vreme stigao da bude drugi strelac tima sa 13 poena što mu je ujedno i rekord dosadašnje NBA karijere.

Međutim, nije imao sreće jer se krajem treće deonice povredio kada je nagazio na stopalo saigrača Koste Kufosa pa nije više ulazio na teren.

Do tog trenutka odlično je podesio nišanske sprave, ubacio je tri trojke iz četiri šuta, dodao na to i dve dvojke iz pet pokušaja i zaista ostavio odličan utisak.

U redovima poraženog sastava po 13 poena postigli su takođe rezervisti Mejson i Templ, dok je najbolji strelac bio Zek Rendolf sa 14.

Bilo je to ipak nedovoljno da se ugrozi pobeda domaćeg tima koje je predvodio Blejk Grifin sa 18 poena. Deandre Džordan je dodao 14 i 13 skokova, a Lu Vilijams je utakmicu završio sa 14 poena.

Za kraj ovog izveštaja pogledajte jedan od najboljih poteza na utakmici u režiji Teodosića kao asistenta i Džordana kao egzekutora "alej-ap" kombinacije.

A ovako je Bogdanović završio jednu od kontri gostiju iz prestonice Kalifornije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🌟🌟🌟

    13. oktobar 2017 | 12:07

    Kako Teo maestralno igra..Asistencije ne moram da spominjem,ali driblinzi...kretnja...sve kako treba.I Bogdan je ok ali Teo...kida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA