Nemanja (7) je oboleo od malignog tumora na mozgu: Vreme ističe, pomozimo malom Neci da ode na lečenje!

Krajem maja, Nemanji je, nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftamologa, zatim neurologa i urađene magnetne rezonance, otkriven maligni tumor na mozgu - rekla je njegova majka, Sandra Damčević, koja moli sve ljude dobre volje da im pomognu u prikupljanju novca za dalje lečenje

  • 2

Dečak Nemanja Damčević, koji će uskoro napuniti sedam godina, oboleo je od malignog tumora na mozgu, zbog čega hitno mora na lečenje.

Vuk (8) još nije krenuo u prvi razred, a mi možemo da mu pomognemo da postane đak!

- Krajem maja, Nemanji je, nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftamologa, zatim neurologa i urađene magnetne rezonance, otkriven maligni tumor na mozgu - rekla je njegova majka, Sandra Damčević, koja moli sve ljude dobre volje da im pomognu u prikupljanju novca za dalje lečenje.

Početkom juna, Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS, a HP nalazom malignitet je potvrđen.

- Vreme nam nije saveznik. Najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora (Medulloblastoma, klasični tip, gradus IV) ima bolnica "Gustave Roussy" u Parizu. Od saznanja da nam je Neca oboleo od ove opake bolesti, živimo neočekivani i neželjeni, paralelni život, u kojem ima prostora samo za jednu misao - kako da pomognemo svom detetu. Svesni smo i da ovu tešku i neravnopravnu bitku ne možemo dobiti sami i da nam je pored pomoći rođaka i prijatelja, potrebna i pomoć vas, ljudi koje ne poznajemo - rekla je Damčević.

Humanitarni računi otvoreni su kod Komercijalne banke: Dinarski 205-9011007127981-39 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević. Devizni za uplate iz inostranstva RS35205903102407124975 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA