Sajam sporta na Savskom Vencu (FOTO)

Pod sloganom „Pronađi snagu i pokreni se“ danas je počeo Sajam sporta u Hajd parku. Sajam organizuje Opština Savski venac u okviru projekta „Sport4Citizens“, a uz podršku Saveza sportova Savski venac

  • 0

Na svečanom otvaranju u Hajd parku, prisutnima su se obratili članovi Veća GO Savski venac Uroš Tripković i Danijela Mirjanić, a potom srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović i dr Saša Plećević, poznatiji kao dr Feelgood.

Foto: Promo

Oni su istakli važnost sporta u svakodnevnom životu, kao i potrebu za razvijanjem pozitivnih navika i podsticanjem građana, a posebno dece i mladih, na rekreativno bavljenje sportom. Događaju je prisustvovao i naš olimpijac u stonom tenisu Aleksandar Karakašević.

Foto: Promo

Na Sajmu sporta učestvuje preko trideset sportskih klubova i udruženja sa teritorije Savskog venca, a održava se na dve lokacije.

Foto: Promo

Od 10 do 12 časova posetioci svih uzrasta imali su priliku da vežbaju na otvorenom u Hajd parku i da se oprobaju u borilačkim sportovima, streljaštvu, fitnesu i brojnim drugim sportskim disciplinama, a od 12 do 15 časova sajam se seli u salu DKC „Majdan“, gde se održava košarka za devojčice sa Marinom Maljković, javni čas FK „Grafičar“ i odbojkaškog kluba „Železničar“, kao i košarkaških klubova „Eko sport“ i SVB „Basketball club”.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA