Pojavio se do sada neviđeni snimak Jelene Marjanović: Prijatelji zanemeli, suza suzu stiže (VIDEO)

Jeca je bila odlučila da se posle nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, pa je želela i svoje telo da vrati u nekadašnju formu i liniju dovede do savršenstva

  • 23

Jelena Marjanović pre nego što je svirepo ubijena, ozbiljno se posvetila treningu, što pokazuje privatni snimak iz teretane, koji se juče pojavio.

Toma Fila oštro o ubici Jelene Marjanović: Smrtna kazna je malo za njega, treba da se muči kao i ona, da trune u zatvoru (VIDEO)

Zoran Marjanović očajan, majka neće da ga poseti: Zorica se boji samo jedne stvari u zatvoru, koja utiče na njene "moći"

Naime, Jeca je odlučila da se posle nekoliko godina vrati muzičkoj karijeri, pa je želela i svoje telo da vrati u nekadašnju formu i liniju dovede do savršenstva.

Pored svakodnevnog trčanja na nasipu, kako tvrdi njen suprug, Jelena je išla i u teretanu. Na video snimku se vidi kako je pevačica u izuzetnoj kondiciji, kako skače i udara u boksersku vreću.

I sama je pred tragediju isticala da je posvećena treninzima i da se odrekla slatkiša, zarad dobrog izgleda.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno telo nađeno je u kanalu. Od tada, pa do danas, u javnosti su se pojavljivale različite spekulacije o tome ko bi mogao biti ubica pevačice.

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu, pa njeno telo bacio u kanal u Borči. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina robije.

Pogledajte video kako je Jeca trenirala:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SIMONA

    12. oktobar 2017 | 11:01

    Ovo je grehota. Grehota.. Zivi pored coweka lezi pored coweka jedes pijes snim..imas dete..i na kraj te ubije..zasta? Sta je uradila ona? Sto se mucila za zivot?

  • xxx

    12. oktobar 2017 | 16:24

    Sta, nemate vise ni o cemu u vezi ubistva pa daj sta das....

  • Marko

    12. oktobar 2017 | 10:48

    Neka joj laka zemlja ali daj više batalite priču.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA