Brutalna tuča staraca u Knjaževcu: Izudarao komšiju drvenom motkom, starac hitno prevezen u bolnicu. Razlog je bizaran!

Starac je zadobio teške telesne povrede

  • 2

S.M. (64), iz okoline Knjaževca, uhapšen je zbog sumnje da je svog komšiju, starog 79 godina, teško prebio drvenom motkom i zadao nekoliko udaraca po glavi, prelomio mu ruku, zbog čega je ovaj, zbog teških povreda, odmah prebačen u niški Kliničko-bolnički centar.

Policija pronašla metalnu kutiju zakopanu u zemlju, a zbog onoga što su našli u njoj, odmah su uhapsili Užičanina

S.M. je došao do starčeve kuće i pitao ga zašto mu je, bez njegovog znanja, posekao nekoliko stabala iz šume. Ovaj se branio da to nije učinio i da slobodno pogleda gde su njegova drva.

Reč po reč, došlo je do žestoke svađe. U jednom trenutku, S.M. se razjario. Dohvatio je drvenu motku i počeo besomučno tući starca. Tragičan ishod sprečile su komšije koje su, na jedvite jade, uspele da pobesnelog S.M. odvoje od starca.

Pozvane su policija i Hitna pomoć, a lekari su odmah konstatovali da je starac zadobio teške telesne povrede u vidu podliva glave, preloma ruke, modrica i poderotina po telu.

Osumnjičenom S.M. određen je pritvor do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom tužilaštvu u Zaječaru.

Daljinac

(R.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragomir iz lipovice

    18. oktobar 2017 | 15:33

    Ako je stvarno seko njegova stabla trebao jos vise da ga unakazi. meni su sekli 40 bagrema ni policija ni sudstvo nije reagovalo. e ondah moramo mi da resavamo sami.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA