≫ 

Zoran urlao posle posete male Jane: Platiće mi svi oni zbog kojih moja porodica pati, niko ne može da me razdvoji od deteta

Mala Jana je ocu odmah pritrčala u zagrljaj i viknula:"Tata, došla sam ti"

  • 15

Zoran Marjanović, koji je osumnjičen za brutalno ubistvo supruge, pevačice "Granda" Jelene Marjanović, posle prvog susreta nakon hapšenja sa šestogodišnjom ćerkom Janom rekao je cimerima u pritvoru "da će se boriti do kraja i da niko ne može da ga odvoji od deteta".

KLJUČNI SVEDOK UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Dragan do detalja opisao šta je i KOGA video na nasipu kobnog dana

- Zoran je u pritvoru od 16. septembra i od tada uglavnom priča o tome kako mu sve ovo teško pada zbog Jane. Najčešće govori o devojčici i brinulo ga je to kako će ona reagovati na susret sa njim. Zbog toga je od porodice tražio da je tek sada dovedu u posetu - rekao je izvor beogradskim medijima.

Mala Jana je ocu odmah pritrčala u zagrljaj i viknula:"Tata, došla sam ti".

Printskin: TV Pink

- Oboje su plakali, iako se on trudio da ostane jak. Devojčica mu je postavljala pitanja, a najviše je insistirala na tome da joj kaže kad će da dođe kući - priča sagovornik.

- Vikao je da neće da trpi nepravdu i da niko ne može da ga razdvoji od njegovog deteta. Rekao je i nešto u smislu da će platiti svi oni zbog kojih njegova porodica i pati - dodaje izvor.

Jana, čiji je privremeni staratelj Zoranov brat Miloš, ubuduće će moći da ga obilazi jednom u dve nedelje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    8. novembar 2017 | 08:59

    Opaa....vidi vidi , jos preti iz zatvora! Dokle ovo ide ?

  • Bozija pravda

    8. novembar 2017 | 08:58

    Ja vjerujem u Boziju kaznu,i vjerujem da ce Bog kazniti svakog ko je unistio zivot maloj Jani i oduzeo joj majku onda kad joj je bila najpotrebnija .

  • Srboljub

    8. novembar 2017 | 09:28

    I dalje sam ubedjen da mu smešta neko moćan. Svakim danom sam ubedjeniji. Jadni ljudi. Ovo je horor uživo a mediji su oružje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA