≫ 

Platili ležaljke 50 evra da bi se kupali u go*nima: Na luksuznoj plaži na Svetom Stefanu izlila se kanalizacija, neprijatan miris zaprepastio goste (FOTO) (VIDEO)

Plaža u vlasništvu Arapa vrvi od "luksuza"

Na luksuznoj plaži "Sveti Stefan", koja je u vlasništvu arapske kompanije "Adriatic properties", turisti su danas doživeli više nego neprijatno iznenađenje.

Džinovska meduza "jaje na oko" uhvaćena u Jadranu: Turisti u čudu (VIDEO)

Na ovoj plaži gde inače samo iznajmljivanje ležaljki košta 50 evra, iz čista mira je pre par dana izbio mlaz kanalizacije i jurnuo ka moru, nosivši sa sobom fekalije i više nego neprijatan miris.

Foto: Telegraf

Prava mala bujica krenula je preko cele plaže i preko odeće, obuće i ležaljki kupača, koji su u šoku na brzinu morali da sklanjaju svoje stvari i odlaze sa ove plaže.

- Došli smo ovde da uživamo i to uživanje skupo platili. Ovo je nečuveno šta smo zatekli. Nemamo nameru više ovde da dolazimo niti da se ovde kupamo - rekao je čitalac Telegrafa.

Uprskos neprijatnom mirisu i užasnoj sceni kojoj su prisustvovali, pojedini turisti su odlučili da ostanu na plaži, a rešenje su pronašli tako što su nos i usta prekrili peškirom.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji nam je poslao naš čitalac:

A pogledajte kako izgledaju ležaljke za 50 evra:

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    13. avgust 2017 | 00:38

    Srbijanci ne postoje, samo Srbi.... kao ni Crnogorci, ali nije više problem sto vi Crnogorci vicete da niste Srbi, nego sto vas mi Srbi više ne smatramo Srbima...

  • 1970

    13. avgust 2017 | 00:24

    Ne mogu da kazem da necu vise nikad ici u CG,ali sa sigurnoscu mogu reci DA NA LETOVANJE U CG NIKAD VISE,NIKAD!

  • Bip

    12. avgust 2017 | 21:19

    Platili za jedinstveno iskustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA