≫ 

Drama kod Osijeka i dalje traje: Pucao na policiju, sa bombom se zaključao u stan, začula se eksplozija i pucnji! (VIDEO)

Na mesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u toku

  • 8

Policija u Belom Manastiru kod Osijeka u subotu u 16.01 časova dobila je dojavu o porodičnom nasilju u mestu Šećerana. Kad su policajci stigli napadač (35) je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja prema njima, a zatim je pretio da će aktivirati ručnu bombu.

Prošlo je mesec dana od stravičnog ubistva u Rakovici: Reči Majinog rođaka bole kao oštrica noža - "Želim mu da živi 200 godina u zatvoru!"

Tom prilikom niko nije povređen, a napadač se sam zatvorio u stan, prenosi 24sata.hr.

Članovi porodice koji stanuju na istoj adresi nalaze se na sigurnom, a na mesto događaja upućena je Specijalna jedinica policije Osijek i pregovaranje je u toku, rekla je policija.

Kako prenose hrvatski mediji, odjeknula je eksplozija oko 20:30 sati. Policija službeno nije još potvrdila šta se zapravo dogodilo.

Osim što se čula detonacija, odjekivali su i pucnjevi, a prilazi ka selu su zatvoreni.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Major, milan tepic. Rsk,

    12. avgust 2017 | 20:39

    To je vase cvjece to su vasi dragovoljci protjerali ste milion srba sada se grizite sto ste trazili to ste dobili a puno ste izgubili. Do sada u hrvatskoj je zivot sebi oduzelo 3973 ucesnika rata 1991-95 god a to je proradio sindrom grize savjesti jer su cinili strasne zlocine nad svoji srbima do jucerasnjim prijateljima i bracom.

  • Sara

    12. avgust 2017 | 20:58

    Da istina je proterano je iz Osijeka 35.000 Srba,sto proterano ,neki su sami otisku...dr ubijeni... Takodje i tom reintegracije iz Reda,Srpske Krajine u sistem Hrvatske je isto proterano puno ljudi Ta Secerana je selo u Baranji,nema veze sa Osijekom ,on je u Slavoniji trebali su ili roknuti kretena ili ga dobro napipati da mu takva glupost nikad ne padne na pamet,uzas

  • Patriota

    12. avgust 2017 | 23:00

    Kako su krenuli sami ce se iseliti iz Slavonije, na kraju ce moliti Srbe da se vrate, jer ce im Slavonija ostati pusta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA