≫ 

Crnogorku posle 30 godina života u Americi deportovali zbog jedne laži: U suzama se oprostila od svoja dva sina (VIDEO)

Iako nema kriminalni dosije, proterana je iz države, po rečima njenih sinova, kao najveći kriminalac

  • 29

Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina života, a ova 50-godišnjakinja se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana još uvek pod šokom zbog svoje životne sudbine, piše crnogorski portal CDM.

Tramp je zaratio sa izbeglicama, a evo šta je zapravo bila njegova majka i čime se bavila (VIDEO)

Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih vlasti. Iako nema kriminalni dosije, proterana je iz države, po rečima njenih sinova, kao najveći kriminalac. Morala je odmah da kupi na avionsku kartu i vrati se za Crnu Goru, prenosi američki portal M live.

Problemi za Zahriju počeli su 2001. godine, kada je njen suprug rekao da su se upoznali u SAD. Međutim, Zahrija i njen suprug su se venčali pre nego sto su pošli u SAD, što se naravno nije dopalo imigracionim vlastima. Tada su im kazali da ih obmanjuju i da će zbog toga biti deportovani.

Ubrzo nakon toga imala je razgovor u Odeljenju za imigraciju gde su joj poručili da će morati odmah da kupi kartu i iseli se iz zemlje. Njen najmlađi sin Elvir kaže da su se do kraja nadali da će sud ipak dozvoliti da ostane u zemlji, ali se to ipak nije dogodilo.

Printskrin: YouTube / MLive

- Ovo baš boli. Ne znam sta da radim - kaže Elvir.

- Ne želim da mislim o njenom odlasku. To me mnogo povređuje - ističe njen sin Arijan.

Zahrija je u SAD došla sa 19 godina. Sada sa 50 vraća se u Crnu Goru i već je zabrinuta za svoju sudbinu. Osim toga, boluje od kičme i već je imala par fizikalnih terapija u Mičigenu.

- Plašim se za svoje zdravstveno stanje. Briga o bolesnicima u Crnoj Gori je jako loša. Bojim se da neću imati adekvatnu zdravstvenu uslugu - žali se Zahrija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    14. novembar 2017 | 10:25

    Pa. Crna Gora je pro zapadna zemlja i pripada u NATO kako tako??:)

  • ja;)))

    14. novembar 2017 | 10:24

    Glup razlog... pa ja mislila to je demokratska zemlja i svako moze da se venca kada zeli...ipak mislim da je tu mnogo vise nego ta sitnica...

  • Bob

    14. novembar 2017 | 10:30

    Eto vam je Americka demokracija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA