≫ 

Ko je najbolji maratonac među srpskim poslanicima: Čak i Real Madrid kači njegove fotografije (FOTO)

Dok mnoge njegove kolege iz poslaničke klupe slobodno vreme provode u kafanama i restoranima nagomilavajući višak kilograma, on svakodnevno trči

  • 1

Stresan posao, mnogo sati provedenih u automobilu, nezdrava ishrana, često su okidač za zdravstvene tegobe. To su između ostalih bili razlozi da se pre tri godine Balint Pastor, poslanik SVM odluči za trčanje. Uz svakodnevno vežbanje, danas se često pohvali na društvenim mrežama fotografijama sa istrčanoh maratona.

Gojković se oglasila povodom zahteva pojedinih poslanika za njenu smenu

Poslanici Dveri prave haos u Skupštini: Otimaju mikrofon Maji Gojković (FOTO)

Dok mnoge njegove kolege iz poslaničke klupe slobodno vreme provode u kafanama i restoranima nagomilavajući višak kilograma, on svakodnevno trči.

Pastor je istrčao prošle nedelje 42 kilometra i 195 metara na maratonu u Košicama za 3 sata i 44 minuta. Iako to nije njegov najbolji rezultat, to ga ne obeshrabruje, jer, kako kaže, on je rekreativac.

Kao i više puta ranije, i na ovoj trci, Pastor je bio u dresu Real Madrida, bez imena nekog igrača ili broja na leđima. On je navijač ovog kluba pune tri decenije i dresove nabavlja sam, pa umesto da dribla na travi, u njima prelazi kilometre.

Jednom je čak Real na svom zvaničnom sajtu, kao i Instagram profilu okačio Pastorovu sliku kako trči u njihovom dresu.

 
🇭🇺🏃💪 #RMFans running a race in Hungary. #RMFans en una carrera en Hungría. - #HalaMadrid 📷: @pasztor.balintA post shared by Real Madrid C.F. 🏆 (@realmadrid) on

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA