Glumica puštena na kućno lečenje!

Ivana Panzalović je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) napustila jutros, samo dan nakon što je Cvetanović juče sahranjen na centralnom groblju u Beogradu

  • 8

Glumica Ivana Panzalović (30), koju je prema dosadašnjim informacijama u glavu upucao njen momak, hirurg Srđan Cvetanović pa je potom izvršio samoubistvo, puštena je na kućno lečenje, saznaje Telegraf.rs.

Glumica Ivana Panzalović izlazi iz bolnice: Tražila da je otpuste da stigne na sahranu hirurgu?

HIRURG MOŽDA NIJE PUCAO U GLUMICU: Tragovi baruta će otkriti šta se zaista desilo kobne noći kada se Srđan ubio

Ivana Panzalović je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) napustila jutros, samo dan nakon što je Cvetanović juče sahranjen na centralnom groblju u Beogradu.

Kako saznajemo, glumica se oporavila nakon oprecaije u okviru kojoj je otvarana glava da bi joj se odstranio hematom koji je nastao usled udarca.

Podsetimo, tragedija se dogodila u četvrtak oko 4.30 sati u Ulici Koste Racina na Savskom vencu, nakon rasprave između Panzalovićeve i Cvetanovića koja je počela još oko dva sata nakon ponoći.

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic, Ivana Panzalovic

Ona je pozvala policiju jer ju je verenik jurio nožem po stanu, međutim, dok je policija došla, pokojni hirurg je izvadio pištolj i upucao glumicu u glavu, a zatim je, misleći da je mrtva, izvršio samoubistvo.

Srećom, rana koju je zadobila Ivana Panzalović nije bila fatalna, iako su, prema njenim rečima, milimetri odučivali o njenom životu.

Daljinac

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA