≫ 

Ovoliko krvi nije viđeno u Siriji: Izmasakrirali volontere koji su spasavali ljudima živote! (VEOMA UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Ovakve scene još niste videli...

  • 6

Najmanje sedam volontera iz sirijske spasilačke službe za civilnu odbranu poginulo je u napadu neidentifikovanih napadača u sirijskoj provinciji Idlib, navela je danas Služba za civilnu dobranu na svom Tviter nalogu.

Najtragičnije fotografije rata u Siriji: Reporter je spašavao dete, ali kad se vratio na mesto zločina, potpuno se slomio (FOTO)

Napadači su ukrali dva vozila i drugu opremu tokom napada na kancelariju za civilnu odbranu (Beli šlemovi) u Saraminu u zoru, preneo je Rojters.

 

- Neznanci su u zoru upali u prostorije civilne zaštite u Sarminu i zapucali, ubivši sedmoricu volontera. Njihove kolege su došle rano ujutru na posao i našli ih mrtve. Ukradena su dva minibusa, kacige (koje nose spasioci) i prenosne radiostanice - dodaje ta organizacija koja deluje na područjima van kontrole režima Bašara al Asada.

 

Tom prilikom pobijeni su volonteri, a stravične slike i snimci sobe prepune leševa i krvi već kruže internetom.

Među poginulima je Abu Kifah, volonter koji je spasio bebu iz ruševina i čije su uplakane fotografije obišle svet.

Provinciju Idlib na severozapadu Sirije ineč kontorlišu sirijski pobunjenici.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    13. avgust 2017 | 07:01

    Te volontere su smislili englezi i ameri. Nikog ovi spasili nisu, samo sire propagandu kako regularna vojska ubija civile i ovi kao spašavaju. Podmetačina žestoka. Zapad napreduje.

  • Drina

    13. avgust 2017 | 14:58

    Opet neka iga fasisticke koalicije amera i engleza

  • Mila

    13. avgust 2017 | 18:27

    O Boze mili.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA