Čim je rekao da voli decu i incest, krenula je potraga za Markom: Poneo je slatkiše i lubrikante da bi imao seks sa devojčicom (9)! (VIDEO)

On živi u Teksasu ali je planirao da otputuje u Orlando na Floridi. Kada je uhapšen, sa sobom je nosio slatkiše za decu i tubu lubrikanta

  • 3
Foto: Orlando Police Department

Mark Andru Nikols (64) uhapšen je pod optužbom da je putovao od Teksasa do Floride kako bi imao seks sa devetogodišnjom devojčicom, prenosi The Sun.

Pedofil dobio starateljstvo nad detetom svoje žrtve (12): Dva dana brutalno silovao devojčicu i pretio smrću. Sada je otac bebi iz tog pakla!

Oženjeni otac dvoje dece optužen je da je putovao oko 1.500 kilometara sa slatkišima i lubrikantom kako bi imao seks sa devojčicom. Policija je postavila fiktivni oglas, na koji se Nikols javio. Policajci su se predstavljali kao "bračni par" tokom razgovora sa Nikolsom iz Teksasa, koji je potom izrazio zainteresovanost za incest i seks sa detetom.

Kako pišu mediji, on živi u Teksasu ali je planirao da otputuje u Orlando na Floridi. Kada je uhapšen, sa sobom je nosio slatkiše za decu i tubu lubrikanta.

Nikols je odgovorio na onlajn oglas koji je postavila policijska jedinica koju zovu "lovcima na pedofile", zbog svog izuzetnog rezultata u hapšenju seksualnih predatora. Inspektori su Nikolsu pisali kako se "nadaju da će naučiti nove stvari o podizanju malih".

Printskrin: Twitter/@OrlandoPolice

Kada je upitan kakva su mu interesovanja u vezi sa devojčicom on je odgovorio "Kada kažete interesovanja, da li mislite generalno? Ili seksualno?".

Rekao je i da je "fasciniran" incestom, kao i da ga to veoma uzbuđuje, saopštila je policija.

- Voleo bih da vas sve posetim. Zainteresovan sam za seks sa devojčicom i njenom mamom. Hoću da budem učtiv i pružim vam zabavno, bezbedno iskustvo - rekao je Nikols, ni sluteći da razgovara sa policijom.

Sada se nalazi pod nizom optužbi, od pokušaja seksualnih radnji sa maloletnikom mlađim od 12 godina, pokušajem navođenja, traženjem maloletnika za seks, neprikladnom komunikacijom, kao i putovanjem da bi upoznao maloletnika i nezakonitu upotrebu komunikacionog uređaja.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA