VISOK HOLESTEROL, MUKE SA STOMAKOM, GLAVOBOLJA: Sve ove probleme možete da rešite JEDNIM POKRETOM PRSTIMA! (VIDEO)

Drevna istočnjačka medicina veruje u to da se svaki simptom bolesti može sanirati pravim položajem šaka. Probajte, ne košta ništa

  • 1

Svakog od nas ponekad zaboli glava, oseti žarenje u stomaku, bude depresivan ili ima disajnih problema i poteškoća s vidom ili nervnim sistemom. Ali, umesto da odmah posegnemo za skupim savremenim lekovima, što ne bismo prvo probali nešto prirodno i besplatno, kao što su indijske mudre?

Ako PRITISNETE ovu tačku na PRSTU i držite 60 sekundi IZLEČIĆETE se od bolesti! (VIDEO)

STAVITE PRSTE U OVAJ POLOŽAJ I BIĆE VAM BOLJE: A kilogrami će da se tope (VIDEO)

Mudre su posebni položaji prstiju i ruku, koje istočnjački narodi koriste za za isceljivanje i postizanje duhovne ravnoteže. Sama reč “mudra” se sa sanskrita prevodi kao “poklon radosti” (mud - radost i ra – poklon), a ujedno znači i “spoj” ili “tok”, pri čemu se misli na slobodan protok energije u telu, nužan za unutrašnju ravnotežu i zdravlje.

Zato, ako vas muči neki od gorenavedenih problema, samo se udobno smestite i pratite uputstva iz videa. Pokušajte da u svakoj mudri ostanete što duže, a koncentrišite se na to da dišete smireno.

Takođe, ne propustite priliku da rešite i Dalaj Lamin test mudrosti, koji će vam mnogo otkriti o vašem životnom putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA