Ove 3 greške svi bar ponekad pravite kada se ljubite!

Ljubljenje na filmskom platnu izgleda lepo, ali u stvarnom životu se to ipak radi malo drugačije

  • 0

Od dobrog poljupca klecaće vam kolena, znojiće vam se dlanovi, a srce će kucati ubrzano. I kada ste već pomislili da ste savladali tehnike ljubljenja, desi se greška.

NIJE LJUBAV: Evo zbog čega ZAISTA zatvaramo oči dok se ljubimo

Postoji 7 vrsta poljubaca: Evo šta svaki znači - i jedan koji nikako ne želite da dobijete

Ovo su tri najčešće greške koje pravite kad vam se usne spoje sa usnama vašeg partnera.

Agresivan početak

Sve što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnom životu. Agresivno spajanje usana neće probuditi strasti, već će vas ostaviti sa crvenilom na i oko područja usana.

Umesto toga započnite mekim spajanjem usana koje se pretvara u poljubac, a onda se on prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca pa sigurno nećete pogrešiti.

Foto-ilustracija: Profimedia

Premalo jezika

Niko ne voli kad mu neko "gura" jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali ni držanje jezika u svojoj usnoj šupljini takođe neće izazvati željeni efekt.

Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnu, nežno prođite jezikom preko njenih rubova, pa njime dodirnite njegov jezik, i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

Pogrešno ciljanje

Dok se ljubite mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje vazduha dobra stvar za vaše telo. U tom trenutku se možete odvojiti od partnera i kada ponovo počnete da se ljubite shvatite da ste pogrešno naciljali, odnosno usne ste nespretno stavili na nos, ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje nastaviti sa ljubljenjem kao da se ništa nije dogodilo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA