SILA: Evo šta vas čeka u večerašnjoj epizodi (VIDEO)

Esma, pre nego što će se vratiti u Istanbul, odlučuje da poseti Zinar agu i od njega traži dozvolu da njeno i Džihanovo dete po rođenju ponese očevo prezime

  • 0

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile“, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Esma, pre nego što će se vratiti u Istanbul, odlučuje da poseti Zinar agu i od njega traži dozvolu da njeno i Džihanovo dete po rođenju ponese očevo prezime. Zinar je ostao zamišljen, rekavši joj da mora da razmisli, ali da će je svakako obavestiti. Dilaver na na Džihanovom grobu, govori kako su konačno postali age plemena i da će se onima koji su Džihana odveli u smrt osvetiti.

Plemensko veće odlučuje da zabrani gradnju škole koju je Boran započeo. Ali i uprkos tome, mnogi ljudi su došli da pomognu Boranu i Sili da se nastavi sa gradnjom. Na plemenskom veću Zinar aga donosi konačnu odluku, Firuz i Boran su izbačeni iz plemena.

Pogledajte najavu večerašnje epizode:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA