SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi (VIDEO)

Ahmet aga poziva Dilavera i saopštava mu da su Firuz i Boran sada zvanično izbačeni iz plemena, Zinar izjavljuje da će se Umu udati za Dilavera

  • 1

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile“, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Dilaver dobija pismo iz suda. Dželil ga je tužio. Ahmet aga poziva Dilavera i saopštava mu da su Firuz i Boran sada zvanično izbačeni iz plemena. Sejfi odlazi kod Zinara, gde mu novi aga plemena saopštava da presuda mora biti izvršena. Boran obaveštava oca da radovi na izgradnji škole napreduju i da se približavaju kraju. Takođe govori ocu da je Zinar zabranio seljanima da rade na izgradnji škole i da nikako ne može da razume zašto je to učinio.

Firuz na to odgovara Boranu da im je Zinar dolazio u posetu i da je saopštio da su sada zvanično izbačeni iz plemena. Dilaver se nalazi sa Dželilom. Dilaver govori Dželilu da povuče tužbu koju je podneo protiv njega i da Boran više nije aga i da su njih dvojica sada samo obični ljudi. Zinar izjavljuje da će se Umu udati za Dilavera.

Pogledajte najavu večerašnje epizode:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oprem

    26. mart 2014 | 19:48

    Koga to više interesuje ,šta će se dasiti i sili pobogu ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA