Severina nije došla na sud, ali je isti dan na štakama otišla na reviju! (FOTO)

Pevačica zbog nedavne operacije kolena nije otišla na sud zbog parnice sa Milanom, ali je toga dana, u večernjim časovima sa štakama otišla na reviju

  • 8

Hrvatska zvezda Severina nije se pojavila na čitanju odluke o starateljstvu nad sinom Aleksandrom u sudu u Zagrebu zbog nedavne operacije, međutim, to nije sprečilo pevačicu da na štakama dogega na jednu modnu reviju u prestonici Hrvatske.

Iako je rekla da će se pritajiti zbog operacije kolena, Vučkovićeva ipak ne propušta priliku da se pojavi u javnosti, te je već nekoliko puta posećivala značajne događaje u Zagrebu, sa sve štakama optočenim Svarovski kristalima.

 

Štikle su ovoga puta izostale, ali to nije pokvarilo raspoloženje pevačice koja je tip-top sređena pozirala pred objektivima.

Da podsetimo, sud je odlučio da mali Aleksadar živi sa Severinom, dok će Milan morati mesečno da plaća alimentaciju od 2.000 evra. Vučkovićeva je podnela žalbu zbog visine naknade, jer smatra da je premala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA