RADA MANOJLOVIĆ, INTERVJU: Na sceni sam đavolica, a privatno sam anđeo! (FOTO) (VIDEO)

- Volim svoj struk, noge, oči, smeh* Sviđaju mi se Dragan Mićanović, Vojin Ćetković i Metju Mekonahi* Kod muškaraca me odbija nezrelost* Nosim biciklističke gaćice da mi paparaci ne bi uslikali guzu* Nerviraju me tračevi o Milanovom i mom raskidu - kaže za naš portal lepotica

  • 9

Pevačica koja definitivno s pravom nosi titulu najlepše na srpskom estradnom nebu i svojim dugim nogama i seksi guzom raspameti mušku populaciju gde god se pojavi, Rada Manojlović, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf otkriva potpuno nepoznate detalje o svom životu.

 

Iskrena do gole kože, pevačica kaže da je kao mala bila zaljubljena u Breda Pita, ali i da se plaši letenja, mraka, starosti, te da sanja o megaspektakularnom koncertu i velikom bogatstvu.

 

 

Na Telegrafu svake nedelje čitajte intervjue sa najaktuelnijim ličnostima u Srbiji, u kojima će odgovarati na 20 veoma ličnih, zanimljivih i prokativnih pitanja.

 

Poslednji put sam plakala zbog... Retko plačem, a do sada je jedini razlog mojih suza bio žal za voljenim osobama i bićima (kao npr. pas), koji više nisu sa nama.

 

Najviše me nervira... Nisam osoba koja se lako nervira, po tom pitanju sam veoma flegmatična, pa druge često nervira moja smirenost... A eto, šta bi mene moglo da nervira, pa na primer, kada sama sebi ugovorim previše obaveza, pa na sve kasnim i ne mogu da stignem. Opet, to je sve u želji da izđem u susret svima koji me zovu za razna gostovanja, emisije i intervjue, ali potpuno zaboravim na sebe i da ja to fizički ne mogu da postignem. Ne volim kada sam neodgovorna i kada samu sebe uvaljujem u nemoguće situacije.

 

 

Kada se ujutru pogledam u ogledalo, sebi kažem...  Zavisi, ako se nisam naspavala onda sam samoj sebi ružna i znam da mi tog dana ni šminka neće pomoći, ali kada sam naspavana, onda sam baš srećna i zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, pomislim kako sam lepa bez šminke i kako izgledam mlađe, dođe mi da tako idem u neku emisiju. Ali uglavnom sam neispavana, hahaha.

 

Kao mala, bila sam... Veoma sigurna u sebe, vesela, fizički vrlo aktivna, kao i danas, znala sam šta hoću, bila sam dobro, poslušno dete, nikada se nisam svađala ni sa kim.

 

 

Najčudniji san koji sam sanjala... Jao, pa moji snovi su materijal za istraživanje i posmatranje (smeh). Nekada mi se desi period kad ne sanjam ništa čak godinu dana, a onda zaređam sedam dana svaku noć neke košmare, neke noćne more... Uglavnom sanjam nešto o čemu moja podsvest razmišlja dok sam na javi, neke situacije oko kojih se dvoumim, neke stvari kojih se plašim, uglavnom to sanjam. Avione i tako to...

 

Imam strah od... Letenja, mraka, starosti, ali ne starosti u smislu izboranog lica i tako dalje, već starosti u smislu prolaznosti vremena, godina, života...

 

 

Najseksi deo mog tela je... Noge, struk, oči, osmeh... Skromna sam vrlo (smeh).

 

Ljudi bi se iznenadili kada bi o meni znali... Ovo mi je najteže pitanje. Mnogo volim da jedem, ne volim slatko, retko kad pojedem nešto slatko, ali baš retko. Omiljeni film mi je "Blistavi um", pre toga naravno "Titanik". Obožavam sport i sve sportove pratim. Ne pušim, ne pijem, evo skoro godinu dana ne pijem Koka-kolu, pijem samo običnu vodu. Takođe, ne pijem sokove, pogotovo ne kupljene... Omiljeno jelo mi je punjena paprika a la moja sestra Maja. Sve volim da znam, volim da budem svestrana i o svemu obaveštena, uvek se prekrstim kad uđem i izađem iz aviona i kad legnem da spavam i zahvalim se za taj dan. Zatim, obuzme me panika ako u stanu ili još gore, negde u hotelu u inostranstvu nema šta da se jede (smeh). Imam 55 kilograma vec 15 godina, visoka sam 174...

 

 

Kod muškaraca me obija... Nezrelost, kada vidim da u nekim situacijama reaguju kako bih ja reagovala, ali pre 20 godina, kada mislim da su neke stvari odavno prevaziđene, a oni me svojim ponašanjem demantuju. Sve u svemu, odbija me kad se muškarac ponaša kao dete i to razmaženo.

 

Seksi pomagala koristim kad... Ne bih o tome, ne mislim da je tabu tema, ali nemam tu slobodu da o tome pričam u medijima.Sanjam o... Velikim koncertima, o tome da stambeno obezbedim sestru i sebe, o tome da jednog dana budem veoma bogata, ali samo da bih mogla, mnogo više nego sada, da pomažem bolesnima i siromašnima.

 

Omiljena destinacija za beg od stvarnosti... Pa moje rodno mesto, naravno, pored tate se osećam kao dete bez obaveza, kao nekad... To me vraća u detinjstvo i prilično smiruje od haotičnog estradnog života.

 

 

Seksi đavolica sam... Pa recimo da sam seksi đavolica na nastupima, a anđelica sam u svim drugim prilikama, haha, odnosno - uvek (trep, trep).

 

Seksi scene snimiila bih sa... Ni sa kim! Ne bih uopšte mogla da snimam te scene, baš sam razmišljala pre neki dan o tome, divim se glumicama kako mogu da odglume tako nešto. Ja ne bih mogla, non stop bih se smejala, jer bi mi bilo neprijatno i ne bismo mogli da snimimo ništa (smeh).  Ali, ako ćemo o tome koji glumci su mi privlačni, to su svakako od naših Dragan Mićanović, Vojin Ćetković, od stranih, pa... Nekada je Bred Pit bio neprikosnoven, a sada recimo Bredli Kuper i Metju Mekonahi.

 

 

Na sceni sam divlja, a privatno sam... Privatno sam veoma smirena, ćutljiva, ne volim da držim glavnu reč. Često se gazde diskoteka pitaju, dok sedimo u bekstejdžu pred nastup, da li je sve u redu, da se nisam nešto naljutila kad stalno ćutim, pa kako ću ja odraditi nastup, da li ja to mogu, haha, ali to je moj način da se skoncentrišem, da ne trošim energiju i glas bezveze, pa posle to naravno na bini sve eksplodira iz mene i onda je svima sve jasno (smeh).

 

Prvi poljubac desio se... Davno i bio je grozan, jedva sam čekala da se završi i da pobegnem glavom bez obzira haha... Ali, za sve postoji prvi put, niko se nije naučen rodio, čovek se uči dok je živ.

 

Kao mala, bila sam zaljubljena u... Breda Pita.

 

 

Nikada neću zaboraviti... Koliko nam je bilo teško i koliko smo se tata i ja mučili da bih postala ovo što sam danas, odnosno, da bih ostvarila svoj san.

 

Najluđa stvar koju sam u životu uradila... Nisam neki ljubitelj ludorija.

 

Na estradi najviše cenim... Mnogo njih, ali stvarno mnogo. Bolje da nabrojim ove druge, nego ove koje cenim haha... Šalim se, pa tu su Dragana, Ceca, Brena, Vesna, Šaban, Miroslav, Bekuta, S. Đurišić, Z. Brunclik, Cune, Tozovac, Lepa, Saša Matić, mnogo, mnogo ih ima koje cenim, poštujem i divim im se, ne mogu sve da nabrojim.

 

 

Trač koji sam o sebi pročitala i najviše me je iznervirao... Bilo ih je, nije da nije... Poslednji put sam se jako uznemirila zbog svega što se pisalo o Milanovom i mom raskidu, oko cele te ujdurme i "proverenih informacija i pouzdanih izvora", a nije se znalo ko više izmišlja.

 

Smejem se "kao luda na brašno" kad... Uvek se smejem tako, haha... Kad mi je lepo, kad mi je nešto stvarno smešno, kad ne znam šta da kazem, odnosno znam, ali nije za televiziju, kad mi je neprijatno, kad se čudim šta neko priča u mom prisustvu, uvek se smejem, ali nije svaki osmeh isti naravno.

 

Radmila Rada Manojlović - Snimanje Novogodišnje emisije Zvezde Granda

 

Kada vidim svoju guzu u medijima pomislim... Jao Radmilaaaaa, opet! Pazi sledeci put, paziiii, vodi računa, haha... Ne volim to, baš me nerviraju takve slike, mada se paparaci zaista zavuku ispod suknje i nekako stalno slikaju odozdo. Sad sam počela da nosim neki veš koji podseća na biciklističke, ne može da ispadne ništa, mogu da slikaju do mile volje.

 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA