SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi!

Dilaver ljutito kreće kod Borana, ali ga Zinar zaustavlja, nakon čega je Dilaver pitao oca da li je potrebno da traži dozvolu od Ahmet age

  • 0

Na televiziji “Pink“ večeras se emituje nova epizoda “Sile“, sa početkom u 20 časova, a ako ste baš nestrpljivi, ovde možete pročitati i pogledati šta će se dešavati u najpopularnijoj seriji u Srbiji.

Šivan odlazi kod Zinar age, sa porukom od Borana da je njegova snaja u njegovoj kući. Zinar je ljut. Dilaver dolazi kod oca i govori mu da Umu nije kod kuće. Zinar besan, podiže glas na njega, pitajući ga kako nije uspeo da zaštiti svoju buduću ženu. Dilaver ljutito kreće kod Borana, ali ga Zinar zaustavlja, nakon čega je Dilaver pitao oca da li je potrebno da traži dozvolu od Ahmet age.

Zinar mu udara šamar i poručuje mu da će ga ubiti ako još jednom pomene Ahmeta, jer ga Ahmet stalno obmanjuje i da nikuda ne može da izlazi i da ne sme sa bilo kim da razgovara bez njegovog znanja. Niko ne sme da sazna da je Umu pobegla od kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA